Gastrisk bypasskirurgi

Gastric bypass (Roux-en-Y gastricbypass) är ett kirurgiskt ingrepp som syftar till att uppnå betydande viktminskning genom att minska storleken på magen och absorptionen av näring. Förfarandet innebär att man skapar en ny och liten magpåse och kringgår en del av tunntarmen för att begränsa matintaget och kaloriabsorptionen.

Gastrisk bypass ger patienter större och snabb viktminskning; gastrisk bypass-procedur är också fördelaktig för behandling av fetma-relaterade sjukdomar som typ 2-diabetes, hjärtsjukdomar, högt blodtryck eller högt kolesterol.

Gastric Bypass i Turkiet är en av de vanligaste typerna av bariatrisk kirurgi som kombinerar restriktiva och malabsorptiva ingrepp.

Gastric Bypass-priser i Turkiet, fantastiskt erbjudande från Mono Clinic för Gastric Bypass Surgery! Kontakta oss för gratis diagnos. Boende och alla överföringar ingår.

gastric sleeve prices uk
gastric botox, london

Vem är en lämplig kandidat för gastrisk bypass?

Patienter vars BMI är över 40- eller patienter vars BMI är över 35 och har medicinska problem med fetma
Som inte har något medicinskt tillstånd som kan störa operationen och anestesin,
Som är redo för kirurgisk behandling för att uppnå riktad vikt,
Som är redo att anpassa en ny livsstil och matvanor,
Som har försökt gå ner i vikt med andra behandlingar men inte fått önskat resultat är lämpliga kandidater för gastrisk bypassoperation.


Hur går proceduren?
Gastric bypass-samråd

För en framgångsrik och säker operation är konsultationssessionen mycket viktig. konsultationen bör innehålla alla medicinska detaljer om patienterna som BMI-värde, tidigare operationer och medicinska ingrepp, eventuell fetma eller kronisk sjukdom och regelbundet använda läkemedel.

Gastrisk bypass-ärm

Vid gastrisk bypassoperation tar läkare patientens mage närmare tarmen. Således minskar läkare matabsorptionen hos patienter. Det finns ingen minskning av matabsorptionen vid gastrisk ärmkirurgi. I detta fall kan läkare rekommendera olika viktminskningstekniker till patienter. Patienter kan överväga denna funktion utan att välja operation.

Ärm till bypass

Efter magsäcks- och bypassoperationer måste patienterna banta. Båda operationerna hjälper patienternas dieter. Det viktiga är att patienter följer sina dieter korrekt. Därför förbereder läkare ett dietprogram som passar patienter. Om patienter inte bantar kan de kanske inte gå ner i vikt. Dessutom kan patienter börja gå upp i vikt.

Gastric Bypass Sleeve Cost

För priser på gastrisk bypasshylsa ska patienter kontakta kliniken. Patienter kan enkelt hitta klinikens kontaktadresser på klinikens webbplats. Telefonnummer och live support finns på klinikens webbplats. Därför kan patienter ringa kliniken. Ett annat alternativ är att patienter kan skicka ett meddelande till kliniken.

Gastric bypass Procedure

Gastrisk bypass utförs under narkos.

Operationen varar cirka 1-2 timmar.

Under proceduren är magen uppdelad i en liten övre del och en större nedre del; den mindre övre delen är den lilla magpåsen som är platsen där maten ska gå. Därefter kommer kirurgen att ansluta den lilla magpåsen till tunntarmen utan att gå förbi den första delen av den. På så sätt kommer maten att gå förbi den större nedre delen av magen och den första delen av tunntarmen. matintag och kaloriabsorptionen minskar avsevärt.

Återhämtning efter gastrisk bypass

Patienter stannar på sjukhuset i 3 nätter under övervakning. Under den första veckan kommer du att följas noga för att upptäcka eventuella tillstånd omedelbart.

Vanligtvis känner patienterna sig tillräckligt bra för att komma tillbaka till sitt dagliga liv på en vecka; instruktioner efter operationen bör dock följas mycket noggrant.

Du får en månads näringsplan skapad av vår professionella och licensierade nutritionist. Våra medicinska konsulter kommer regelbundet att kontrollera dina framsteg; du kommer att bli ombedd att ta regelbundna blodprov för att utvärdera ditt metaboliska tillstånd.

Gastric Bypass Cost

Bariatriska operationer är mycket efterfrågade och mycket framgångsrika i Turkiet. gastrisk bypasskostnad varierar beroende på patienternas individuella tillstånd. Mono Obesity Surgery erbjuder allomfattande behandlingspaket för att göra gastrisk bypass-resa enklare och bekvämare för internationella patienter. Tveka inte att kontakta oss för att få mer information om operationen och paketpriset.

Nyckelfakta
Procedur: Minska magsäckens storlek och anslut den lilla magpåsen till den nedre delen av den uppdelade tunntarmen genom att hoppa över den första delen.
Längd: 1-2 timmar
Sjukhusvistelse: 3 nätter
Återhämtningstid: Upp till 3-4 veckor

Anestesi: generell anestesi

Gastrisk bypass är ett sedan länge etablerat viktminskningsförfarande. I över 30 år har det visat sig vara säkert och effektivt, vilket ger både utmärkta viktminskningsresultat och betydande hälsofördelar. Faktum är att för personer som upplever hälsoproblem i samband med deras vikt är förbikopplingen i allmänhet det bästa förfarandet som finns tillgängligt.

Roux-en-Y gastrisk bypass

Gastrisk bypass, även kallad gastrisk bypass för Roux-en-Y (roo-en-wy), är en typ av viktminskningskirurgi som innebär att man skapar en liten påse från magen och ansluter den nyskapade påsen direkt till tunntarmen. Efter gastrisk bypass kommer svälld mat att gå in i denna lilla magepåse och sedan direkt i tunntarmen och därigenom kringgå större delen av magen och den första delen av tunntarmen.

Gastric Bypass-pris

Det bästa sättet att ta reda på priserna på bypass är att kontakta kliniken. Patienter kan komma åt klinikens kontaktadresser från klinikens webbplats. De kan ringa via telefon. Patienter kan också skicka meddelanden via WhatsApp. På detta sätt kan klinisk personal svara på alla patientfrågor.

Billig gastrisk bypass

När

kontaktas med klinisk personal kan patienter lära sig om överkomliga priser för operationer. När läkarna känner till patienten kan de också föreslå olika viktminskningsmetoder för patienterna. Därför måste patienter kontakta sin läkare.

Gastric Bypass Doctors

Kliniker har specialiserade läkare och utrustning för gastrisk bypass. Läkare arbetar med största försiktighet och säkerhet. Därför behöver patienter inte oroa sig för operation. Efter operationen fortsätter läkarna att ta hand om sina patienter. Det är därför läkare alltid stöder sina patienter.

Gratis konsultation

Recensioner

Hej killar vill bara säga till alla som funderar på att genomgå en operation eller kommer att göra det 100% rekommenderar monokliniken, deras arbete är underbart de är väldigt uppmärksamma, de tar väl hand om oss och viktigast av allt lämnar de oss med drömresultaten i Jag älskade det och skulle göra det igen, tack mono.
Gastric sleeve patient advice
Gisela Carvalho
Patient advice
"Jag har en gastrisk ärm!" Jag var så glad och upphetsad. Jag var fokuserad och redo att ta mig an världen. Jag behövde gå på en pre-op diet och gå ner i vikt först så att min operation skulle gå smidigare och så att fettvävnaden runt min lever skulle krympa. Jag var så glad och mer beslutsam än någonsin att göra detta.
patient reviews gastric bypass
Sandra Tims
Patient reviews gastric bypass
"Att få operationen var det bästa beslutet jag någonsin har gjort, hittills har jag tappat 7 Stone. Jag arbetar fortfarande mot mitt mål, men att vara mamma för en vacker liten flicka var den största gåvan jag kunde ha bett om."
Gastric bypass patient reviews
David Summer
Weight loss patient
online free support

Vanliga frågor

Gastric Bypass in Turkey

Gastrisk bypass är en irreversibel operation som ger permanenta resultat så länge post-op-instruktionen följs noga. Patienterna bör anta en hälsosam livsstil efter proceduren för att bevara resultaten.

Gastrisk bypass är ett mycket effektivt kirurgiskt ingrepp. mängden viktminskning kan förändras beroende på patienter, men patienter tappar cirka 70-80% av övervikt under det första året.

Patienter kan uppleva håravfall från och med den 3: e eller 4: e månaden efter operationen, som kan pågå i några månader. anledningen är bristen på vitamin, zink, järn och biotin. Detta tillstånd är mycket naturligt eftersom kroppen genomgår en stor förändring med operationen; håravfall är inte permanent och håret blir normalt igen efter att din kropp har anpassat sig till förändringen.

De flesta av patienterna känner sig tillräckligt bra för att återgå till sin vanliga rutin och arbeta en vecka efter operationen.

För patienternas och deras barns välbefinnande rekommenderas det inte att bli gravid i ett år efter operationen.

Mono fetma kirurgi ger patienterna de mest effektiva viktminskningsoperationsresultaten, bekväma behandlingsresor och de billigaste gastriska bypasskostnaderna i Turkiet. kontakta dig för att få mer information i en detaljerad online-konsultation.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.