Mono fetma kirurgi är stolta att erbjuda de bästa fetma behandlingar i Turkiet för internationella patienter som söker en hälsosam och snabb viktminskning. Mono fetma kirurgi erbjuder de mest framgångsrika och effektiva viktminskning behandlingar för patienter med mest begåvade och erfarna bariatriska kirurger, uppmärksam och dedikerad team och kvalitetstjänster.
obestiy surgery price

Erfaren och fullt kvalificerad team

Mono Obesity Surgery-teamet är fullt kvalificerat för medicinsk turism; varje medlem i vårt team är flerspråkig och utbildad för medicinsk turismtjänster.

Vårt team kommer aldrig att lämna dig ensam i någon del av viktminskningsproceduren; från början av din online-konsultation tills du uppnår resultaten kommer du att få hjälp av vårt dedikerade team.

Under din viktminskningsbehandlingsresa tilldelas en flerspråkig personlig assistent dig. När du kommer tillbaka till ditt hemland kommer du att kontrolleras av våra medicinska konsulter regelbundet och du kommer att få tillgång till oss för dina frågor och funderingar.

Behandlingsplaner skapade med den senaste medicinska och tekniska utvecklingen

Alla fetma behandlingar i mono fetma kirurgi utförs med hjälp av de senaste och de mest avancerade medicinska tekniker och tekniker för säkra, hälsosamma och framgångsrika viktminskning procedurer.

Mono fetma kirurgi följer alltid den uppdaterade utvecklingen för fetma behandlingar. Patienter på vår klinik får en personlig behandlingsplan för deras specifika medicinska tillstånd; vår begåvade bariatrisk kirurg kommer att undersöka ditt tillstånd i detalj för att ge dig bästa behandling och bästa resultat.
obestiy surgery price
obestiy surgery price

Kvalitet eftervårdstjänster

Patienter med mono fetma kirurgi får bästa kvalitet och omfattande eftervårdstjänster.

Under tiden efter ingreppet tills de återvänder till sitt hemland får Mono Obesity Surgery-patienter alltid hjälp av vårt erfarna team. Alla nödvändiga mediciner tillhandahålls av vår klinik. Våra erfarna nutritionister kommer att skapa en lämplig näringsplan för återhämtningsprocessen efter proceduren.

Våra patienter stannar i den mysiga Mono Villa under sin eftervård eller på lyxiga partnerhotell.

När de kommer tillbaka till sitt land fortsätter eftervården efter mono fetma kirurgi; våra patienter kontrolleras regelbundet av våra medicinska konsulter och kirurger tills de slutliga resultaten uppnås. Vi kommer att vara en telefon borta i alla frågor eller problem.

Bästa paketet viktminskning behandling priser

Mono fetma kirurgi erbjuder de bästa paketet viktminskning kirurgi priser i Turkiet.

Turkiet är känt för sina prisvärda och kvalitativa medicinska behandlingar för internationella patienter. Priserna för mono fetma kirurgi är de mest prisvärda med högkvalitativa tjänster och de mest tillfredsställande resultaten för viktminskning. Vår klinik är mycket välkänd i Izmir Turkiet och det gör att vi kan göra mycket bra avtal med de bästa sjukhusen, hotellen och andra tjänsteleverantörer.

Genom att kombinera detta med valutaskillnader, låg arbetskraft och kostnad för vardagen, sätter Mono Obesity Surgery viktminskningspriserna till de lägsta priserna för de internationella patienterna utan att kompromissa med kvalitetsstandarderna.
obestiy surgery price
obestiy surgery price

Tilltalande läge och en vacker stad

Turkiets läge är mycket tillgängligt från många länder runt om i världen. Turkiet ligger på den sjätte platsen för de destinationer som är mest besökta av turister runt om i världen. Välfungerande resekanaler gör det möjligt för patienter att enkelt resa i Turkiet.

Mono Obesity Surgery ligger i Izmir, en av de mest kända städerna i Turkiet. Izmir är en mycket vacker stad nära havet, med det varma klimatet och många historiska och naturliga platser som människor kan njuta av. Många av patienterna med mono fetma kirurgi ser behandlingsresan som en möjlighet att utforska en mycket trevlig stad och ha en trevlig semester i vårt centralt belägna boende.

Om du vill ha en viktminskningsbehandling med semesterkomfort är Mono Obesity Surgery rätt adress för dig. Kontakta oss för att ta reda på det mest lämpliga viktminskningsförfarandet för dig själv i en online-konsultation och få mer information om de mest prisvärda och allomfattande priserna på behandlingspaket i Turkiet. Våra medicinska konsulter ser fram emot att träffa dig och inleda din viktminskningsresa.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.