Ät klokt. Släpp en storlek

Kontakta oss för att diskutera ditt offert och få gratis konsultation från våra medicinska experter.

Kontakta oss för att diskutera ditt offert och få gratis konsultation från vår medicin Vi erbjuder gratis konsultation, behandlingsplaner och medicinska researrangemang. Kontakta oss för att diskutera dina offert- och betalningsalternativ. Expertis.

Viktminskning kirurgi resa

Viktminskningskirurgi i Turkiet ger internationella patienter de mest effektiva och praktiska behandlingsresorna; det finns några grundläggande steg viktminskning kirurgi resa som alla är lika viktiga för att uppnå bra och hälsosamma resultat.

Gratis konsultation
Förberedande undersökningar
Procedur
Efter operation och eftervård
Långsiktiga uppföljningskontroller

Behandlingspaket inklusive boende, VIP-överföringar, alla medicinska avgifter, personlig assistent, preoperativa tester och kontroller.

Månadens erbjudande: 20% rabatt i alla magoperationer

Behandlingspaket inklusive boende, VIP-överföringar, alla medicinska avgifter, personlig assistent, preoperativa tester och kontroller.

5-stjärnigt hotellboende

Mono lämnar inte sina patienter ensamma under hela sin vistelse; i Mono Aftercare Villa kommer en medicinsk konsult och matlagnings- och städpersonal till din tjänst 24/7

VIP-överföring

Alla monopatienter hämtas från flygplatsen av VIP-fordon vid ankomsten oavsett dag och tid.

Personlig assistent kan nås 7/24

Vår operationsavdelning är redo att svara på alla frågor du har om din färdväg och andra detaljer under din resa.

Försäkring

För en säker behandlingsresa är alla patienter på Clinic Mono skyddade av reseförsäkring.

Patienträttighetsavdelningen

Mono har en avdelning för patienträttigheter som alla patienter kan kontakta i händelse av missnöje relaterat till deras verksamhet efter att ha återvänt till sina länder.

MÖT VÅR MEDICINSKA SPECIALIST

Dr.Ali SARAC

Bariatrisk kirurg

Dr.Nazmi YOGURTCU

Plast- och estetisk kirurg

Dyt.Beyza BAHAR

Bariatrisk dietist

obesity clinic in turkey

SPARA UPP TILL 70% PÅ MEDICINSKA KOSTNADER

 • 1 års näringsplan
  Online dietistkonsultation
  Gratis reseförsäkring
  Post-op instruktioner och kontroller
  Inga dolda kostnader!

RESASTÖD FRI LADDNING

 • 7/24 flygplats VIP-transport.
  Alla överföringar i städerna
  Snabbt och flexibelt stöd.
  Hjälp att boka boende och flyg.

VARFÖR VÄLJ MEDICINSK RESA?

 • Första och mest erfarna
  hälsoturismbyrå.
  Vänligt och professionellt tillvägagångssätt.
  Ursprungligt klinikpris garanterat – inga mellanhänder!

Varför kirurgi i magsäcken?

Maghylsa är en så kallad viktminskningsoperation som minskar magsäckens volym, vilket resulterar i minskat matintag i kroppen. Under operationen bildar vi en ny maghylsa på 150-180 ml volym med hjälp av en medicinsk symaskin.

Förfarandet leder oftast till viktminskning på grund av begränsad intag, men mekanismen för hormonverkan deltar också i processen. Eftersom ghrelinhormonet som är ansvarigt för känslan av hunger produceras i den borttagna delen av magen.

Patienter förlorar 60-80% av sin extra vikt och återhämtningsgraden för typ 2-diabetes är 50-60%.

gastric sleeve doctors

Vad händer under gastrisk ärmkirurgi?

Huvudpoängen med operationen är att vi bildar ett ”rör” ur magsäcken (magsäcken). Diametern på detta rör är cirka 2 cm och har 150-180 ml volym. 80% av den avskurna magsäcken avlägsnas genom kirurgiskt ingrepp. Denna operation är lite mindre komplicerad än gastrisk bypass, vilket innebär att risken för komplikationer är lägre.

En annan fördel med ärm gastrektomi är att den minskar produktionen av ghrelin tarmhormon som styr vår aptit. Efter operationen känner patienterna sig med mindre matintag. Enligt våra patienter är detta en av de viktigaste fördelarna med operationen.

Om gastrisk bypass

Gastrisk bypassoperation är en bariatrisk procedur som ger den snabbaste viktminskningen. Det är det mest populära av alla typer av bariatrisk kirurgi tack vare hur effektivt det fungerar.

Under professionell vård får alla patienter som deltar i denna operation detaljerade instruktioner för att hantera eventuella risker och få ut det mesta av sina nya fysiska förändringar.

Förfarandet fungerar som en kickstart för att ändra din livsstil till det bättre, vilket inte bara leder till förbättringar av din hälsa utan också av den allmänna livskvaliteten och självkänslan.

Till och med till de överkomliga priserna vi erbjuder samarbetar vi med förstklassiga privata sjukhus i Turkiet, med de mest erfarna specialisterna inom sina områden. Spara mer hos oss och vara säker på att du får behandling från endast de bästa klinikerna och specialisterna i Turkiet.
Standarden på Turkiets medicin är av högsta kvalitet på grund av den välkända höga läkarutbildningen. Vi hjälper dig gärna att hitta de bästa medicinska tjänsterna för dina behov.

VIKTFÖRLUST KIRURGIPAKET

Spara upp till 50% från operationskostnaden i Storbritannien och Irland och upp till 75% från kostnaden i USA.

Clinic Mono ordnar varje detalj noggrant för sina patienter och erbjuder mycket prisvärda, allomfattande behandlingspaket för maghylsoperationer Turkiet; du behöver bara köpa dina flygbiljetter och njuta av din tid här i Turkiet. Alla dina ankomstuppgifter kommer att ordnas med våra ankomstassistenter från de bästa tillgängliga faciliteterna.

VANLIGA FRÅGOR

Du hittar de viktigaste och vanligaste frågorna här!

För det första rekommenderar vi att du samlar in mer information om ämnet, kontaktar andra och pratar om det till din familj och vänner. Om du känner dig redo för ett samråd, kontakta oss för att lära dig mer om operationen och dina möjligheter.

Konsultationen tvingar dig inte för någonting. Mötet har en vänlig och intim atmosfär där bara du och specialisten är närvarande. Vi kontaktas av många liknande patienter, så vi vet hur vi ska svara på dina frågor.

Magband kan orsaka flera komplikationer, så detta kirurgiska ingrepp tillämpas endast på få ställen. Bandet bör avlägsnas innan maghylsan eller bypassoperationen. Det händer genom kirurgiskt ingrepp. Huruvida avlägsnandet och den bariatriska operationen kan utföras på samma sätt eller inte beror på individuella omständigheter.

Avlägsnande av gallblåsan och bypassoperationen kan utföras samtidigt.

Övervikt kan orsaka hjärtsjukdomar och högt blodtryck. Anestesiologen kommer att mäta hjärtats tillstånd exakt och hur mycket det kan ta. Varje patient genomgår EKG under undersökningarna, men vid hjärtsjukdomar krävs ibland andra tester (hjärt-ultraljud, stress-EKG) eller kardiologens expertutlåtande.

800 patienter med viktminskningskirurgi har börjat sina nya liv med Mono Obesity Clinic expert bariatriska team!

Gastrisk ärmkirurgi i Turkiet

VAD ÄR EN SLEEVE GASTRECTOMY?

Ärm gastrektomi, mer allmänt känd som gastrisk ärmkirurgi eller GSS, utvecklades från ett antal tidigare ingrepp och ligger idag i spetsen för kirurgiska behandlingar mot fetma. Lyckligtvis är framgångsgraden för denna operation utmärkt med mindre än 5% av patienterna som återfår till och med en liten del av vikten de förlorade i kölvattnet av operationen. Fortfarande har människor frågor om vad som är gastrectomy ärm.

HUR FUNGERAR SLEEVE GASTRECTOMY?

Under GSS avlägsnar kirurgen cirka 75-80% av patientens mage. Denna drastiska förändring görs i matsmältningssystemet för att underlätta viktminskning hos patienten som inte lyckats gå ner i vikt på annat sätt. Genom att minska magens storlek minskas också mängden som en person kan äta när som helst, liksom absorptionen av näringsämnen. Dessutom rör sig maten snabbare genom den drastiskt mindre magen och det minskar avsevärt antalet tarmhormoner som innebär att du känner dig mätt under längre perioder och vanligtvis inte kommer att bli frestad att äta mellan måltiderna. I mer än 95% av alla fall tappar patienten praktiskt taget hela sin övervikt och kan hålla den borta på lång sikt, vilket i huvudsak ger ett nytt liv för den tidigare överviktiga personen.

Vilka är de möjliga riskerna med gastrisk ärmkirurgi?

Vid gastrisk ärmkirurgi är de vanliga riskerna med varje kirurgiskt ingrepp också effektiva. Professionellt team ska alltid vara med dig före, under och efter operationen.

Möjliga komplikationer som är specifika för denna operation är andningssvårigheter som kan uppstå på grund av mobilisering av blodproppar som bildas i venerna i benet beroende på patientens vikt, särskilt läckage vid suturerna och relaterade abscesser och ses hos 1%. Anledningen till denna minskning är den omfattande användningen av proceduren, ökningen av antalet erfarna centra och kirurger och utvecklingen av den använda tekniken.

Ärm gastrektomi är en typ av bariatrisk kirurgi som drastiskt minskar storleken på magen. Även känd som en vertikal gastrektomi, en partiell gastrektomi, gastrisk reduktion, samt en större kröknings gastrektomi. Denna typ av procedur erbjuds som ett alternativ till gastrisk bypassoperationer och uppmuntrar viktminskning hos överviktiga patienter genom att ta bort upp till 85% av magen. Detta är ett permanent förfarande som inte kan vändas, men ett som ger ett växande antal överviktiga patienter från hela världen livräddande fördelar.

Fördelar med ärm Gastrektomi

Ärmar gastrektomi är effektiva och säkra för patienter med högrisk- och högt BMI (kroppsmassindex). I många fall tillåter detta kirurgiska ingrepp patienter att gå ner 100 kg eller mer, vilket hjälper till att förbättra hälsan och minska medicinska problem som orsakas av fetma, såsom diabetes, högt kolesterol, hjärtsjukdomar, samt brist på rörlighet och livskvalitet .

Maghylsa

Ärmar gastrektomi gör det möjligt för magen att fungera korrekt och normalt, även om det minskar dess förmåga att hålla mat. Den del av magen som avlägsnas innehåller också hungerstimulerande hormoner som kallas Ghrelin, vilket hjälper till att minska matbehovet. I många fall upplever patienter som upplever medicinska tillstånd som ett resultat av fetma, såsom diabetes eller högt kolesterol, en minskning av symtomen till följd av denna typ av kirurgiskt ingrepp.

Ärm Gastrektomi Procedur Kostnad

Ärm gastrektomi är en form av bariatrisk kirurgi som skapar en liten, ärmformad mage som är relativt stor till en genomsnittlig banan. Kostnaden för magsäcken i Turkiet är ofta allomfattande. Ärm gastrektomi kalkon är överkomligt och förtroende verifierad Gastrisk ärm kirurgi är en säker och effektiv kirurgisk viktminskningsmetod. Betraktas som ett alternativ till traditionell Roux-en-Y bypass kirurgi, är ärm gastrektomi betraktas som ett behandlingsalternativ för dem med en BMI på 60 eller högre och utförs typiskt som den första delen av en tvådelad procedurbehandling som kan leda till gastrisk bypass beroende på resultat.

Gastric Sleeve Turkey

En av de största fördelarna med denna typ av procedur är att ingen tarmförbikoppling utförs, vilket undviker långvariga komplikationer som vitaminbrister, sår eller tarmhinder hos patienter som genomgår mer traditionella former av knäband, maghäftning eller gastrisk bypassprocedur . Gastrisk ärmkirurgi är en säker och effektiv kirurgisk viktminskningsmetod som gör det möjligt för personer med fetma att gå ner i vikt vilket görs under allmänbedövning

Fetma kirurgi i Turkiet

Att ta bort nästan 85% av magen längs en vertikal linje efter magens huvudkurva, är öppna kanter fästa igen för att bilda det som bokstavligen kan bilda en ”hylsa” i form av en banan. Förfarandet kan utföras laparoskopiskt, vilket hjälper till att minska omgivande muskel- och vävnadsskador och minskar sjukhusvistelser.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.