Gratis konsultationsbegäran

Det minskade antalet relaterade sjukdomar efter behandling av fetma är också en viktig fördel med maghylsan; det behandlar fetma och tillhörande hälsotillstånd.

Tekniken är inriktad på att öka patienternas unika ätmönster. Mindre magstorlek ger dig färre kalorier och en betydande viktminskning tar ganska kort tid.

Det är nu känt över hela världen att fetma kirurgi är den mest effektiva metoden för permanent viktminskning och detta stöds av många vetenskapliga artiklar. En av de vanligaste frågorna hos patienter som överväger dessa operationer; ”Hur bestämmer jag vilken metod som är rätt för mig?”.

Patienter som har genomgått fetmaoperationer uppnår en hög förväntad viktminskning. Det kan dock vara så att de återfår lite vikt över tiden. Denna situation inträffar när de inte gör nödvändiga livsstils- och dietförändringar under det första året efter viktminskningskirurgi. Tyvärr, om patienter inte börjar arbeta med livsstilsförändringar direkt, kan detta negativt påverka viktminskning och viktunderhåll.

”Varför är viktminskningsoperationer billigare i Turkiet?” är en fråga som vi stöter på regelbundet. Vi har publicerat om detta ämne så många gånger och vårt svar är alltid detsamma. Medicinsk utrustning och standarder är helt enkelt inte så högt reglerade i Turkiet som i Storbritannien och EU.

Livet efter magsäcken

Livet efter magsäcken är mycket bättre för patienter med fetma: den enorma viktminskningen spelar en stor roll och ökar livskvaliteten.

Kirurger och personal

Turkiet är inte precis ett fattigt land (20: e rikast av BNP i världen) men de måste betala sin personal (kirurg, anestesiläkare, sjuksköterskor, bärare, avdelningspersonal) för att slutföra kirurgiska ingrepp till detta pris. Varför? Det finns flera faktorer här: landets valutakris har inneburit att värdet av turkiska lira har minskat drastiskt. Kirurger betalas inte lika mycket, delvis för att de inte håller samma standard som här i Storbritannien.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.