icke-kirurgiska ingrepp för viktminskning / Gastrisk ballong

Gastric Balloon Kirurgi i Turkiet är en metod för att främja viktminskningens framgång och framgång hos patienter som lider av fetma. Viktminskningskirurgi, även känd som bariatrisk kirurgi, har många olika metoder som alla är utformade för att antingen krympa magsäck eller minska mängden av intag av en patient.
[/ bt_header] [/ bt_column] [/ bt_row] [/ bt_section]
[/ bt_bb_video] [/ bt_column]

Gastric Balloon Operation Turkey

[/ bt_header] [/ bt_column] [/ bt_row]
[/ bt_header] [/ bt_column]
Gastric Balloon Turkey
[/ bt_image] [/ bt_column] [/ bt_row] [/ bt_section]

Hur fungerar magballongproceduren

Gastric Balloon in Turkey-systemet består av en mjuk, expanderbar ballong, ett placeringsrör och ett fyllningssystem.

Gastric Balloon Consultation

Gastric balloon procedure kräver ett detaljerat samråd i förväg. i detta skede är förståelse och undersökning av patienternas behov och förväntningar mycket betydelsefulla. Nuvarande medicinska tillstånd, tidigare sjukdomar och medicinska ingrepp och BMI-värdet utvärderas noggrant för de säkraste procedurerna och de mest önskade resultaten.

Gastric Baloon Procedure

Förfarandet inleds med en endoskopisk undersökning för att upptäcka sår, återflöde eller gastrit i övre matsmältningssystemet. efter att det har kontrollerats att patienten är lämplig för behandlingen placeras tömd silikonballong med ett litet påfyllningsrör inuti magen. Därefter fylls den tömda ballongen med ett blått medel; den blå färgen är för patienten att vara medveten om läckage genom att kontrollera urinfärgen efter operationen

ransonera.

Proceduren tar cirka 10-20 minuter. Patienterna vilar i två timmar på sjukhuset och sedan släpps de; det finns inget behov av sjukhusvistelse.

gastrisk bypassoperation, gastrisk ärmkirurgi, botoxkostnad, gastrisk ärmkostnad, gastrisk bypassoperation, gastrisk ballongkostnad Storbritannien

Efter 6 månader avlägsnas gastrisk ballong endoskopiskt; det är mycket tillrådligt att avlägsnandet utförs av kirurgen som placerade ballongen. De periodiska kontrollerna under denna period är väsentliga för att spåra framstegen och bestämma exakt rätt tid för borttagningen.

Återhämtning efter magballong

Patienter kan komma tillbaka till sina dagliga rutiner direkt efter ingreppet. Magballong är inte ett kirurgiskt ingrepp utan ett endoskopiskt ingrepp. därför är återhämtningsperioden mycket bekväm och smärtfri.

Patienter kan få magkramper och illamående under de första dagarna. du kommer att ordineras av rätt medicin för att minimera dessa biverkningar.

Att följa en hälsosam kost är mycket viktigt efter proceduren; en ordentlig näringsplan som börjar direkt efter proceduren kommer att förklaras av din kirurg. Detta är viktigt både för en effektiv viktminskning och för en korrekt anpassning av ballongen till kroppen.

Gastric Balloon Costs

Överviktprocedurer inklusive magballong är mycket framgångsrika, framgångsrika och överkomliga i Turkiet. fördelaktiga behandlingar erbjuder privilegierade viktminskningsprocedurer för internationella patienter med billigaste priser och priser. Priset på magballongbehandling kan variera beroende på paketdetaljerna och den personliga behandlingsplanen. För att ta reda på detaljerna för gastrisk ballongkostnad i mono fetma kirurgi, vänligen kontakta oss.

Nyckelfakta
Procedur: Endoskopisk placering av en magballong i magen för att begränsa matkapaciteten och uppnå viktminskning.
Längd: 10-20 minuter
Sjukhusvistelse: Ingen sjukhusvistelse
Återhämtningstid: Strax efter proceduren
Anestesi: lokalbedövning

Vanliga frågor

Är det möjligt för gastrisk ballong att brista?

Gastrisk ballong är gjord av ett mycket starkt material och risken för brott är mycket låg; Men i händelse av skada på ballongen och läckage förvandlar det blå medlet inuti ballongen urinfärgen till blå och hjälper patienten att identifiera tillståndet. Om ett sådant fall inträffar avlägsnas ballongen endoskopiskt.

gastrisk kalkon, gastrisk ballongpriser Europa, fetma klinik, bmi klinik, viktminskning kirurgi priser
Hur mycket vikt kan jag gå ner i med gastrisk ballong?

Mängden viktminskning är också relaterad till patienternas ansträngning. varje patient kan gå ner i olika mängder vikt. Den genomsnittliga viktminskning som uppnås vid placering av gastrisk ballong är vanligtvis mellan% 7-% 15 av den totala kroppsvikten under de första sex månaderna. den totala förlusten kan nå upp till% 30-% 47.

Hur länge stannar ballongen inuti magen?

Det finns olika typer av magballonger som kan stanna inne i magen i 6 månader eller ett år. Din kirurg kommer att ge dig råd om den som passar bäst.

Är gastrisk ballong skadlig?

Gastrisk ballongprocedur är ett mycket avancerat och säkert icke-kirurgiskt ingrepp och risken för komplikationer är mycket låg när den utförs av en erfaren kirurg.

Känner jag smärta eller obehag efter placeringen av magballongen?

Det är normalt att känna smärta, kramper och illamående under operationens första vecka. efteråt känner patienterna inte att det finns en ballong.

Mono Obesity Surgery erbjuder gratis online-konsultationer som omfattas av erfarna och dedikerade medicinska konsulter till patienter som vill ta reda på det bästa sättet att gå ner i vikt; vänligen kontakta och få din individuella behandlingsplan med de bästa priserna för allomfattande behandling.

Gastrisk ballong Turkiet behandlingar, återhämtning och kostnader; kontakta Mono Obesity Surgery för att ta reda på detaljerna om magsäcksballongproceduren.

[/ bt_text] [/ bt_column] [/ bt_row] [/ bt_section]

weight loss surgery prices
[/ bt_image] [/ bt_column]
london gastric botox
[/ bt_image] [/ bt_column]
[/ bt_image] [/ bt_column] [/ bt_row] [/ bt_section]

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.