Mono Obesity Surgery biedt met trots de beste obesitasbehandelingen in Turkije voor internationale patiënten die op zoek zijn naar gezond en snel gewichtsverlies. Mono-obesitaschirurgie biedt de meest succesvolle en effectieve behandelingen voor gewichtsverlies voor patiënten met de meest getalenteerde en ervaren bariatrische chirurgen, een attent en toegewijd team en kwaliteitsdiensten.
obestiy surgery price

Ervaren en volledig gekwalificeerd team

Het Mono Obesity Surgery-team is volledig gekwalificeerd voor praktijken op het gebied van medisch toerisme; elk lid van ons team is meertalig en opgeleid voor medisch toerisme.

Ons team zal u nooit alleen laten bij enig onderdeel van de afslankprocedure; vanaf het begin van uw online consult totdat u de resultaten bereikt, wordt u bijgestaan door ons toegewijde team.

Tijdens uw afslankbehandeling krijgt u een meertalige persoonlijke assistent toegewezen. Nadat u bent teruggekeerd in uw thuisland, wordt u regelmatig gecontroleerd door onze medische adviseurs en heeft u toegang tot ons voor al uw vragen en opmerkingen.

Behandelplannen gemaakt met de nieuwste medische en technologische ontwikkelingen

Alle obesitasbehandelingen bij Mono Obesity Surgery worden uitgevoerd met behulp van de nieuwste en meest geavanceerde medische technieken en technologieën voor veilige, gezonde en succesvolle procedures voor gewichtsverlies.

Mono Obesity Surgery volgt altijd de up-to-date ontwikkelingen voor de obesitasbehandelingen. Patiënten van onze kliniek krijgen een persoonlijk behandelplan voor hun specifieke medische toestand; onze getalenteerde bariatrische chirurg zal uw toestand in detail onderzoeken om u de beste behandeling en de beste resultaten te bieden.
obestiy surgery price
obestiy surgery price

Kwaliteitsvolle nazorg

Patiënten van Mono Obesitas Chirurgie krijgen de beste kwaliteit en uitgebreide nazorg.

Gedurende de tijd na de procedure totdat ze terugkeren naar hun thuisland, worden Mono Obesity Surgery-patiënten altijd bijgestaan door ons ervaren team. Alle benodigde medicijnen worden verstrekt door onze kliniek. Onze ervaren voedingsdeskundigen zullen na de ingreep een passend voedingsplan opstellen voor het herstelproces.

Onze patiënten verblijven tijdens hun nazorg in de gezellige Mono Villa of in luxe partnerhotels.

Wanneer ze terugkomen in hun land, gaat de nazorg van Mono Obesity Surgery gewoon door; onze patiënten worden regelmatig gecontroleerd door onze medisch adviseurs en chirurgen totdat de uiteindelijke resultaten zijn bereikt. We zijn een telefoon verwijderd als u vragen of opmerkingen heeft.

Beste prijzen voor behandeling van gewichtsverlies

Mono Obesitas Chirurgie biedt de beste prijs voor gewichtsverlies chirurgie in Turkije.

Turkije staat bekend om zijn betaalbare en hoogwaardige medische behandelingen voor internationale patiënten; Mono Obesitas Chirurgie prijzen zijn de meest betaalbare met hoogwaardige diensten en de meest bevredigende resultaten voor gewichtsverlies. Onze kliniek is zeer bekend in Izmir Turkije en hierdoor kunnen wij zeer goede afspraken maken met de beste ziekenhuizen, hotels en andere dienstverleners.

Door dit te combineren met valutaverschillen, lage arbeidskosten en dagelijkse kosten, stelt Mono Obesity Surgery de prijzen voor gewichtsverliesprocedures vast op de laagste tarieven voor de internationale patiënten zonder afbreuk te doen aan de kwaliteitsnormen.
obestiy surgery price
obestiy surgery price

Aantrekkelijke locatie en een prachtige stad

De locatie van Turkije is zeer toegankelijk vanuit veel landen over de hele wereld; Turkije staat op de zesde plaats van de bestemmingen die het meest worden bezocht door toeristen over de hele wereld. Goed functionerende reiskanalen stellen patiënten in staat gemakkelijk door Turkije te reizen.

Mono Obesitas Chirurgie is gevestigd in Izmir, een van de beroemdste steden van Turkije. Izmir is een erg mooie stad aan zee, met het warme klimaat en de vele historische en natuurlijke plekjes waar mensen van kunnen genieten. Veel van de Mono Obesity Surgery-patiënten zien de behandeltraject als een kans om een erg leuke stad te verkennen en een fijne vakantie te hebben in onze centraal gelegen accommodaties.

Wilt u een afslankbehandeling met vakantiecomfort, dan bent u bij Mono Obesity Surgery aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de meest geschikte procedure voor weegverlies voor uzelf te vinden in een online consult en krijg meer informatie over de meest betaalbare en all-inclusive prijzen voor behandelingspakketten in Turkije. Onze medische adviseurs kijken ernaar uit u te ontmoeten en uw reis van gewichtsverlies te beginnen.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.