Eet verstandig. Laat een maat vallen

Neem contact met ons op om uw offerte te bespreken en ontvang gratis advies van onze medische expertises.

We bieden gratis consulten, behandelplannen en medische reisarrangementen. Neem contact met ons op om uw offerte en betalingsmogelijkheden te bespreken.

Gewichtsverlies chirurgische reis

Een afslankoperatie in Turkije biedt internationale patiënten de meest effectieve en gemakkelijke behandelingstrajecten; er zijn enkele basisstappen voor een afslankoperatie die allemaal even belangrijk zijn om goede en gezonde resultaten te behalen.

Gratis consultatie
Examens voorafgaand aan de operatie
Procedure
Postoperatie en nazorg
Follow-upcontroles op de lange termijn

Behandelingspakketten inclusief accommodatie, VIP-transfers, alle medische kosten, persoonlijke assistent, preoperatieve tests en controles.

Aanbieding van de maand: 20% korting op alle maagoperaties

Behandelingspakketten inclusief accommodatie, VIP-transfers, alle medische kosten, persoonlijke assistent, preoperatieve tests en controles.

5-sterren hotelaccommodatie

Mono laat zijn patiënten niet alleen tijdens hun verblijf; in Mono Aftercare Villa staan een medisch adviseur en kook- en schoonmaakpersoneel 24/7 voor u klaar

VIP-overdracht

Alle Mono-patiënten worden bij aankomst door VIP-voertuigen van de luchthaven opgehaald, ongeacht de dag en het tijdstip.

Persoonlijke assistent bereikbaar 24-7

Onze afdeling Operations staat klaar om al uw vragen over uw reisschema en andere details tijdens uw reis te beantwoorden.

Verzekering

Voor een veilige behandelingstraject zijn alle patiënten van Clinic Mono beschermd door een reisverzekering.

Afdeling Patiëntenrechten

Mono heeft een afdeling Patiëntenrechten waar alle patiënten terecht kunnen in geval van ontevredenheid over hun operaties na terugkeer in hun land.

MAAK KENNIS MET ONZE MEDISCH SPECIALIST

Dr.Ali SARAC

Bariatrische chirurg

Dr.Nazmi YOGURTCU

Plastische en esthetische chirurg

Dyt.Beyza BAHAR

Bariatrische diëtist

obesity clinic in turkey

BESPAAR TOT 70% OP MEDISCHE KOSTEN

 • 1 jaar voedingsplan
  Online diëtistenconsult
  Gratis reisverzekering
  Instructies en controles na de operatie
  Geen verborgen kosten!

GRATIS REISBIJSTAND

 • 7/24 Airport VIP-vervoer.
  Alle transfers in de stad
  Snelle en flexibele hulp.
  Hulp bij het boeken van accommodatie en vlucht.

WAAROM KIEZEN VOOR MEDISCHE REIS?

 • Eerste en meest ervaren
  bureau voor gezondheidstoerisme.
  Vriendelijke en professionele aanpak.
  Gegarandeerd originele kliniekprijs – geen tussenhandelaren!

Waarom een maagkokeroperatie?

Maagkoker is een zogenaamde afslankoperatie die het volume van de maag verkleint, wat resulteert in een verminderde voedselopname van het lichaam. Tijdens de operatie vormen we met behulp van een medische naaimachine een nieuwe maaghuls van 150-180 ml volume.

De procedure leidt meestal tot gewichtsverlies door beperkte inname, maar het werkingsmechanisme van de hormonen speelt ook een rol in het proces. Omdat het ghreline-hormoon dat verantwoordelijk is voor het hongergevoel, wordt geproduceerd in het verwijderde deel van de maag.

Patiënten verliezen 60-80% van hun extra gewicht en de herstelratio van diabetes type 2 is 50-60%.

gastric sleeve doctors

Wat gebeurt er tijdens een maagkokeroperatie?

Het belangrijkste punt van de operatie is dat we een ‘buis’ uit de maag (gastric sleeve) vormen. De diameter van deze buis is ongeveer 2 cm en heeft een inhoud van 150-180 ml. 80% van het afgesneden maaggedeelte wordt chirurgisch verwijderd. Deze ingreep is iets minder ingewikkeld dan een maagbypass, waardoor de kans op complicaties kleiner is.

Een ander voordeel van sleeve-gastrectomie is dat het de productie van ghreline-darmhormoon vermindert, wat onze eetlust onder controle houdt. Na de operatie voelen patiënten zich verklaard met minder voedselopname. Volgens onze patiënten is dit een van de belangrijkste voordelen van de ingreep.

Over maagbypass

Maag-bypass-chirurgie is een bariatrische procedure die het snelste gewichtsverlies met zich meebrengt. Het is de meest populaire van alle soorten bariatrische chirurgie dankzij de effectieve werking.

Onder professionele zorg ontvangen alle patiënten die aan deze operatie deelnemen, gedetailleerde instructies om eventuele risico’s te beheersen en het meeste uit hun nieuwe fysieke veranderingen te halen.

De procedure fungeert als een kickstart om uw levensstijl ten goede te veranderen, wat niet alleen leidt tot verbeteringen in uw gezondheid, maar ook in de algemene kwaliteit van leven en zelfrespect.

Zelfs tegen de betaalbare prijzen die we bieden, werken we samen met eersteklas privéziekenhuizen in Turkije, met de meest ervaren specialisten in hun vakgebied. Bespaar meer bij ons en wees gerust dat u alleen wordt behandeld door de beste klinieken en specialisten in Turkije.
De standaard van de Turkse geneeskunde is van topkwaliteit vanwege de bekende hoge standaard van medisch onderwijs. We helpen u graag bij het vinden van de beste medische diensten voor uw behoeften.

PAKKET VOOR GEWICHTSVERLIES-CHIRURGIE

Bespaar tot 50% op de operatiekosten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en tot 75% op de kosten in de VS.

Clinic Mono regelt elk detail zorgvuldig voor hun patiënten en biedt zeer betaalbare, all-inclusive behandelingspakketten voor Maagkokerchirurgie Turkije; u hoeft alleen maar uw vliegtickets te kopen en te genieten van uw tijd hier in Turkije. Al uw aankomstdetails zullen worden geregeld met onze aankomstassistenten van de beste beschikbare faciliteiten.

VEEL GESTELDE VRAGEN

De belangrijkste en meest gestelde vragen vind je hier!

In de eerste plaats raden we u aan om meer informatie over het onderwerp te verzamelen, contact op te nemen met anderen en erover te praten met uw familie en vrienden. Als u klaar bent voor een consult, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de ingreep en uw mogelijkheden.

Het consult verplicht u nergens toe. De bijeenkomst heeft een vriendelijke en intieme sfeer waar alleen jij en de specialist aanwezig zijn. We worden benaderd door veel vergelijkbare patiënten, dus we weten hoe we uw vragen moeten beantwoorden.

Maagbanden kunnen verschillende complicaties veroorzaken, dus deze chirurgische ingreep wordt slechts op enkele plaatsen toegepast. De band moet worden verwijderd vóór de maaghuls of de bypass-operatie. Het gebeurt door een chirurgische ingreep. Of de verwijdering en de bariatrische operatie tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd of niet, hangt af van de individuele omstandigheden.

Het verwijderen van de galblaas en de bypass-operatie kunnen tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Overgewicht kan hartaandoeningen en hoge bloeddruk veroorzaken. De anesthesist zal nauwkeurig de conditie van het hart meten en hoeveel het kan duren. Elke patiënt ondergaat tijdens de onderzoeken een ECG, maar bij hartaandoeningen zijn soms ook andere onderzoeken (hart-echografie, stress-ECG) of het deskundig oordeel van een cardioloog nodig.

800 patiënten met gewichtsverliesoperaties zijn hun nieuwe leven begonnen met het Mono Obesity Clinic-expert bariatrisch team!

Maagkokeroperatie in Turkije

WAT IS EEN MOUW GASTRECTOMIE?

Sleeve-gastrectomie, beter bekend als gastric sleeve-chirurgie of GSS, is voortgekomen uit een aantal eerdere procedures en staat vandaag de dag voorop bij chirurgische behandelingen tegen obesitas. Gelukkig is het slagingspercentage van deze operatie uitstekend, met minder dan 5% van de patiënten die zelfs maar een klein deel van het gewicht terugkrijgen dat ze verloren na hun operatie. Toch hebben mensen vragen over wat een sleeve-gastrectomie is.

HOE WERKT DE MOUWGASTRECTOMIE?

Tijdens GSS verwijdert de chirurg ongeveer 75-80% van de maag van de patiënt. Deze drastische verandering wordt aangebracht in het spijsverteringsstelsel om gewichtsverlies te vergemakkelijken bij de patiënt die er niet in is geslaagd om op een andere manier af te vallen. Door de omvang van de maag te verkleinen, wordt ook de hoeveelheid die een persoon op een bepaald moment kan eten, verminderd, evenals de opname van voedingsstoffen. Bovendien beweegt voedsel sneller door de drastisch kleinere maag en is er een aanzienlijke vermindering van het aantal afgegeven darmhormonen, wat betekent dat je je gedurende langere periodes vol voelt en niet in de verleiding komt om tussen de maaltijden door te snacken. In meer dan 95% van alle gevallen verliest de patiënt vrijwel al zijn overtollige gewicht en is hij in staat om het op de lange termijn af te houden, wat in wezen een nieuw leven leidt voor de voorheen zwaarlijvige persoon.

Wat zijn de mogelijke risico’s van een maagkokeroperatie?

Bij maagkouschirurgie zijn de gebruikelijke risico’s van elke chirurgische ingreep ook effectief. Het professionele team moet voor, tijdens en na de operatie altijd bij u zijn.

Mogelijke complicaties die specifiek zijn voor deze operatie zijn ademhalingsproblemen die kunnen optreden als gevolg van de mobilisatie van stolsels gevormd in de aderen van het been, afhankelijk van het gewicht van de patiënt, met name lekken bij de hechtingen en gerelateerde abcessen en worden gezien bij 1%. De reden voor deze vermindering is het wijdverbreide gebruik van de procedure, de toename van het aantal ervaren centra en chirurgen, en de vooruitgang van de gebruikte technologie.

Sleeve-gastrectomie is een vorm van bariatrische chirurgie die de omvang van de maag drastisch verkleint. Ook bekend als een verticale gastrectomie, een gedeeltelijke gastrectomie, maagverkleining en een grotere kromming gastrectomie, wordt dit type procedure aangeboden als een alternatief voor maagbypassoperaties en stimuleert het gewichtsverlies bij zwaarlijvige patiënten door tot 85% van de de buik. Dit is een permanente procedure die niet ongedaan kan worden gemaakt, maar wel een die een groeiend aantal zwaarlijvige patiënten van over de hele wereld levensreddende voordelen oplevert.

Voordelen van sleeve-gastrectomie

Sleeve-gastrectomieprocedures zijn effectief en veilig voor patiënten met een hoog risico en een hoog BMI-bereik (body mass index). In veel gevallen kunnen patiënten met deze chirurgische ingreep 100 pond of meer verliezen, wat helpt om de gezondheid te verbeteren en medische problemen als gevolg van obesitas, zoals diabetes, hoog cholesterol, hartaandoeningen, evenals een gebrek aan mobiliteit en kwaliteit van leven te verminderen. .

Maag mouw

Sleeve-gastrectomieprocedures stellen de maag in staat om goed en normaal te functioneren, hoewel het zijn capaciteit om voedsel vast te houden vermindert. Het gedeelte van de maag dat wordt verwijderd, bevat ook hongerstimulerende hormonen die bekend staan ​​als ghreline, wat helpt om het hunkeren naar voedsel te verminderen. In veel gevallen ervaren patiënten die medische aandoeningen hebben als gevolg van obesitas, zoals diabetes of hoog cholesterol, een afname van de symptomen als gevolg van dit soort chirurgische ingrepen.

Kosten van de procedure van de sleeve-gastrectomie

Sleeve-gastrectomie is een vorm van bariatrische chirurgie waarbij een kleine, mouwvormige maag ontstaat die relatief groot is ten opzichte van een gemiddelde banaan. De kosten van een gastric sleeve in Turkije zijn vaak all-inclusive. Sleeve-gastrectomie kalkoen is betaalbaar en betrouwbaar gebleken Maag-sleeve-chirurgie is een veilige en effectieve chirurgische methode voor gewichtsverlies. Als alternatief voor de traditionele Roux-en-Y bypass-operatie wordt sleeve-gastrectomie beschouwd als een behandelingsoptie voor mensen met een BMI van 60 of hoger en wordt doorgaans uitgevoerd als het eerste deel van een tweedelige procedurele behandeling die afhankelijk van de resultaten kan leiden tot maagbypass.

Maag Sleeve Turkije

Een van de grootste voordelen van dit type procedure is dat er geen intestinale bypass wordt uitgevoerd, waardoor complicaties op de lange termijn zoals vitaminetekorten, zweren of darmobstructies worden vermeden bij patiënten die meer traditionele vormen van heupbanding, maagnieten of maagbypassprocedures ondergaan. . Maagkokerchirurgie is een veilige en effectieve chirurgische methode voor gewichtsverlies waarmee mensen met obesitasproblemen kunnen afvallen, wat gebeurt onder algemene anesthesie

Obesitaschirurgie in Turkije

Door bijna 85% van de maag te verwijderen langs een verticale lijn die de grote kromming van de maag volgt, worden geopende randen opnieuw vastgemaakt om wat letterlijk een “hoes” in de vorm van een banaan kan vormen te vormen. De procedure kan laparoscopisch worden uitgevoerd, wat helpt om omliggende spier- en weefselschade te verminderen en ziekenhuisverblijven te verminderen.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.