Over ons

ALGEMENE INFORMATIE

Mono Clinics

Van het allerbeste niveau

Mono Obesity Surgery-kliniek in Izmir heeft een leidende positie voor medische procedures voor gewichtsverlies in Turkije met het hoge niveau van ervaring en expertise, overeenkomsten met ziekenhuizen en medische faciliteiten volgens de normen van wereldklasse, de meest erkende gespecialiseerde artsen en toegewijd medisch personeel.

Mono Obesity Surgery volgt de medische ontwikkelingen en technologieën over de hele wereld en past deze met succes toe aan behandelingen voor gewichtsverlies om de beste resultaten te bereiken met de veiligste en gezondste procedures.

Moderne normen

De steeds veranderende en ontwikkelende omstandigheden van de moderne wereld hebben veel bijgedragen aan de praktijken van medisch toerisme, waaronder medische procedures voor gewichtsverlies. Internationale patiënten hebben toegang tot alle diensten en faciliteiten om een behandelreis naar het buitenland te starten, wat hen een betere motivatie geeft om op alle mogelijke manieren voor een voordeligere behandeling te kiezen. Door de leidende positie van Turkije op het gebied van hoogwaardige behandelingen en medische reiservaringen is Mono Obesity Surgery de eerste keuze van mensen die op zoek zijn naar internationale procedures voor gewichtsverlies.

Deskundig team

Elk lid van de Mono Obesity Surgery-kliniek is speciaal opgeleid om een rol te spelen in de praktijken van medisch toerisme; ons ervaren en deskundige team werkt altijd hard aan betere behandelingen en betere medische service.

Mono Obesity Surgery heeft behandelingspakketten ontwikkeld om uitgebreide medische ervaringen te bieden aan de internationale zoekers van obesitasbehandeling; Obesitasbehandelingspakketten zijn zorgvuldig ontworpen door het Mono-team door rekening te houden met elke behoefte en verwachting van een internationale patiënt tijdens de medische reis. Elke stap van de medische reis is ontworpen voor het welzijn van de patiënten; Patiënten met een chirurgische ingreep met enkelvoudige zwaarlijvigheid krijgen doorlopend hulp van ons team tijdens hun ervaring met gewichtsverliesoperaties.

Kwaliteit en luxe

Het chirurgiepakket voor gewichtsverlies is ontworpen met de meeste kwaliteit en luxe faciliteiten in Izmir; onze patiënten verblijven in de gezellige Mono Villa ontworpen voor het comfort van onze patiënten of in het luxe 5-sterrenhotel centraal gelegen in Izmir. Alle transfers van onze patiënten naar de luchthaven en de binnenstad worden vooraf door ons team geregeld. De assistentie van het Mono Obesity Surgery-team begint vanaf uw online consult en gaat door totdat de definitieve resultaten van uw behandeling zijn bereikt.

Neem contact op met Mono Obesity Surgery voor een bevoorrechte ervaring met gewichtsverliesprocedures in Turkije met de meest betaalbare prijzen, de meest succesvolle behandelingen en service van hoge kwaliteit; ons toegewijde team kijkt er naar uit om u te ontmoeten en uw reis van gewichtsverlies te beginnen.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.