Bariatrische chirurgie in Turkije / Obesitaschirurgie in Turkije

De prijzen van obesitaschirurgie in Turkije zijn de meest betaalbare behandelingsprijzen over de hele wereld.

Obesitaschirurgie in Turkije

Turkije is een erg populair land voor medisch toerisme; Obesitasoperaties zijn een van de meest geprefereerde medische procedures in Turkije door internationale patiënten vanwege de vele verschillende factoren die leiden tot een voordelige, kwalitatieve en veilige procedure.
gastric sleeve doctors

Welke afslankoperaties worden in Turkije uitgevoerd?

Er zijn veel soorten afslankoperaties voor diegenen die hun streefgewicht willen bereiken voor een betere levenskwaliteit; alle soorten en technieken voor gewichtsverlieschirurgie worden met succes uitgevoerd in Turkije.

Bij mono-obesitaschirurgie voeren we maagkoker-, maagbypass-, maagbotox-, maagballon-gewichtsverliesprocedures uit om de beste en meest gezonde resultaten te bereiken. Alle technologische en medische ontwikkelingen van vandaag zijn met succes aangepast aan de procedures om de veiligheid en het slagingspercentage op het maximale niveau te houden.

Als een van de meest populaire landen voor afslankoperaties, biedt Turkije afslankbehandelingen van wereldklasse.

Diensten en nazorg bij afslankoperaties in Turkije

Een van de grootste redenen waarom internationale patiënten voor Turkije kiezen voor hun zwaarlijvigheidsprocedures, is de hoogwaardige en exclusieve service en nazorg die ze tijdens de behandeling krijgen.

Obesitasoperaties worden in Turkije meestal aangeboden in pakketprijzen; deze pakketten bevatten alle diensten en nazorg die patiënten nodig kunnen hebben tijdens en na een operatie voor gewichtsverlies. Deze pakketdetails zijn meestal accommodatie, transfers naar de luchthaven en de binnenstad, maaltijden, consultaties voorafgaand aan de operatie, persoonlijke en online controles na de operatie, meertalige persoonlijke assistent die 24/7 bereikbaar is, noodzakelijke medicijnen en postoperatieve voedingsplannen. .

De inclusiviteit en de kwaliteit van pakketaanbiedingen voor gewichtsverlieschirurgie kunnen per kliniek verschillen. Mono-obesitaschirurgie biedt patiënten allesomvattende en zeer hoogwaardige pakketdiensten om de soepelste en meest comfortabele behandeltrajecten te realiseren. Hoewel nazorg in veel andere landen meestal niet bij de prijs is inbegrepen, is het een van de belangrijkste redenen waarom internationale patiënten Turkije kiezen voor hun afslankoperatie.

Leuke vakantie in een prachtig land samen met de obesitasoperatie

Turkije staat op de zesde plaats op de lijst van meest bezochte toeristische bestemmingen over de hele wereld; het land heeft veel natuurlijke plekjes die de moeite waard zijn om te zien, historische plaatsen en musea, kuststeden om van de zon, zee en strand te genieten. Naast een goede behandelervaring, biedt Turkije de mogelijkheid om een ​​fijne vakantie door te brengen in een prachtige omgeving voor de patiënten.

Patiënten met een chirurgische ingreep bij mono-obesitas zijn erg blij om te genieten van hun behandelingstraject in een prachtig land, waarbij elk detail van hun reis wordt verzorgd door een ervaren en toegewijd team. Met de meest betaalbare behandelingsprijzen en vakantie-achtige behandeltrajecten, is obesitaschirurgie in Turkije zeer voordelig en aantrekkelijk voor internationale patiënten.

Betaalbare prijzen voor obesitaschirurgie in Turkije

De prijzen van obesitaschirurgie in Turkije zijn de meest betaalbare behandelingsprijzen over de hele wereld.

Er zijn veel redenen waarom de behandelingsprijzen in Turkije erg laag zijn; een daarvan is lage loonkosten. In Turkije zijn de arbeidskosten veel lager dan in veel andere landen en dit heeft grote invloed op de prijzen voor medische behandelingen, aangezien deze erg laag zijn voor internationale patiënten.

Een andere reden zijn de lage kosten van het dagelijkse leven; aangezien de pakketdetails van de behandelingen door deze factor sterk worden beïnvloed, zijn de lage kosten voor het dagelijkse leven ook erg bepalend voor de prijzen van de behandeling om erg goedkoop te zijn.

Door deze toe te voegen aan de valutaverschillen en te profiteren van de lokale leveranciers om de verzendkosten van medische apparatuur te verlagen, is Turkije in staat om internationale patiënten de meest betaalbare chirurgische prijzen voor gewichtsverlies te bieden zonder de kwaliteitsnormen in gevaar te brengen.

De vraag naar afslankoperaties in Turkije lijkt in de toekomst nog meer toe te nemen; de medische praktijken van het land blijven zich ontwikkelen en updaten in overeenstemming met de behoeften en verwachtingen van de dag om de beste behandelingen en diensten te bieden tegen de beste prijs.

weight loss surgeries
how much is a gastric sleeve
gastric sleeve surgery

Uw gewicht is belangrijk!
Obesitas wordt beschouwd als een van de belangrijkste gezondheidsproblemen van ontwikkelde en ontwikkelingslanden. Obesitaschirurgie in Turkije; Obesitas is de toestand waarin het overmatige vetweefsel in het lichaam het gewenste niveau overschrijdt. Meer dan 25% van het lichaamsgewicht bij mannen en meer dan 30% van het lichaamsgewicht bij vrouwen verwijst naar de aanwezigheid van obesitas.
Obesitas is een medische aandoening die optreedt wanneer een persoon overtollig gewicht of lichaamsvet draagt ​​dat zijn gezondheid kan beïnvloeden. Een arts kan een diagnose stellen aan de hand van het gewicht van de patiënt en de lengteberekening.

Body mass index (BMI) is een hulpmiddel dat artsen gebruiken om te beoordelen of een persoon het juiste gewicht heeft voor zijn leeftijd, geslacht en lengte. De meting combineert lengte en gewicht.

Een BMI tussen 25 en 29,9 geeft aan dat een persoon overgewicht draagt. Een BMI van 30 of hoger suggereert dat een persoon mogelijk zwaarlijvig is

Als iemand zwaarlijvigheid en overgewicht heeft, kan dit het risico op metabool syndroom vergroten en leiden tot diabetes mellitus, hypertensie, hartziekte en cosmetische problemen.

Een gezond gewicht behouden of afvallen door middel van een dieet en lichaamsbeweging is een manier om zwaarlijvigheid te voorkomen of te verminderen. In sommige gevallen heeft een persoon mogelijk een operatie nodig.

Veel factoren spelen een rol bij het ontstaan ​​van obesitasproblematiek. Om deze kort te noemen; Overvoeding en verkeerde voedingsgewoonten Onvoldoende lichamelijke activiteiten

Leeftijd
Geslacht
Opleidingsniveau
Levenskwaliteit
Financiële situatie
Hormonale en metabolische factoren
Genetische factoren
Psychologische problemen
Veelgebruikte energiezuinige diëten
Roken en alcoholgebruik
Gebruik van verschillende medicijnen zoals antidepressiva
Pariteit en intervallen tussen leveringen

Dergelijke factoren veroorzaken zwaarlijvigheidsproblemen. Hoewel deze situaties tot zwaarlijvigheid leiden, zijn er ook gezondheidsproblemen die door zwaarlijvigheid worden veroorzaakt. Bij zwaarlijvige mensen komen veel ziekten voor die secundair zijn aan obesitas. Dit zijn:

Insuline-resistentie
Type 2 diabetes
Hypertensie
Metaboolsyndroom
Galblaasaandoeningen
Verschillende soorten kanker
Artrose
Beroerte
Slaapapneu
Hepatosteatosis
Hirsutisme
Verhoogde risico’s bij chirurgische ingrepen
Mentale problemen
Astma
Coronaire hartziekte
Verhoging van cholesterol in het bloed
Ademhalingsmoeilijkheden
Zwangerschapscomplicaties
Menstruatiestoornissen,
Huid- en schimmelinfecties
Problemen met het bewegingsapparaat

Verlaag uw gewicht, verlicht uw leven!

Obesitaschirurgie in Turkije

Hoe wordt overgewicht, dat veel ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt, behandeld?

Als de methoden bij de behandeling van obesitas worden uitgelegd in 5 groepen;

Medische voeding (dieet) therapie bij Obesitas

Het voorbereide dieetprogramma moet persoonlijk zijn. Het doel van dieettherapie is om de afzetting van lichaamsvet te verminderen door een energiekloof te creëren.

Bovendien moet in de voeding de vetophopingen worden verminderd zonder celverlies in spieren en vitale organen te veroorzaken, terwijl ook vitamine-, mineraal- en elektrolytenverlies moet worden voorkomen.

Oefentherapie bij obesitas

Oefentherapie wordt gestart nadat hart en ademhaling zijn gecontroleerd. In eerdere stadia wordt oefentherapie matig uitgevoerd als 30-45 minuten, 3 tot 5 dagen per week. Lichamelijke activiteit wordt gestart met eenvoudige oefeningen en wordt geleidelijk verhoogd.

Farmacologische behandeling bij obesitas

Ondersteunende medicatie bij de behandeling van obesitas is zeker niet voor alle patiënten geschikt. Dergelijke medicatie moet worden gebruikt onder advies en onder toezicht van een arts.

Wat is de chirurgische behandeling “Obesitaschirurgie”, onze voornaamste zorg?

Obesitas is geen gezondheidsprobleem dat alleen onder controle kan worden gehouden met dieetprogramma’s, oefeningen of medicamenteuze therapie. Met deze behandelmethoden is het mogelijk om het verloren gewicht terug te krijgen, of met andere woorden, het verloren gewicht niet vast te houden. De meest effectieve methode bij de behandeling van obesitas is obesitaschirurgie. Kortom, om iemands obesitasprobleem via chirurgische ingrepen uit te sluiten.

Obesitaschirurgie steunt in principe op twee principes. Het doel bij obesitaschirurgie is; om het volume van de maag te verminderen en / of “malabsorptie”, wat inhoudt dat de opname van voeding wordt voorkomen. Obesitaschirurgie kan worden aangevochten als de obesitasduur meer dan 5 jaar bedraagt ​​en als de patiënt 20 tot 60 jaar oud is.

Chirurgische ingreep voor patiënten met overgewicht om af te vallen, wordt obesitaschirurgie of bariatrische chirurgie genoemd, die afkomstig is van het woord “baros”, wat in het Oudgrieks gewicht betekent.

Resultaten van obesitaschirurgie, die tegenwoordig een van de geleidelijk verspreide methoden is, zijn succesvoller in vergelijking met andere methoden. Gewichtsverlies door chirurgische ingrepen verlaagt het sterftecijfer aanzienlijk. Het grootste voordeel hiervan is dat het aan obesitas gerelateerde ziekten vermindert.

Er zijn ook situaties die niet geschikt zijn voor obesitaschirurgie. Dit zijn:

Contra-indicaties

Ernstige eetstoornis
Aanhoudende obesitas bij overmatig alcoholgebruik
Ernstige systemische ziekten
Ziekten die het bovenste spijsverteringskanaal aantasten
Vereiste van regelmatig gebruik van ontstekingsremmende medicijnen

Methoden die worden gebruikt bij obesitaschirurgie;

Sleeve Gastrectomie kosten i

n kalkoen

Deze operatie staat bekend als een buismaagoperatie. Bij deze methode wordt een bepaald deel van de maag operatief verwijderd en blijft er een buisvormige maag over. Het zorgt voor gewichtsverlies door de hoeveelheid voeding te verminderen.

Maagomleidingsoperaties in Turkije

Operaties die de voedingsopname en de opname van voeding verminderen, worden maagbypassoperaties genoemd. Bij deze chirurgische ingreep wordt de maag verkleind en wordt een deel van de dunne darm uitgeschakeld in termen van vertering en opname. Klassieke bypass-operatie, die we RYGB noemen, is de operatie waarbij de maag grotendeels wordt verkleind. Absorptiecontroleniveau is bijna nul.

Duodenale schakeloperatie in Turkije

Het is de oudste en sterkste zwaarlijvigheidsoperatie die zorgt voor en langdurig gewichtsverlies in stand houdt. Er wordt geen levenslang dieet gebruikt en de voeding is onbeperkt. Dit effect is afhankelijk van de absorptiecontrole.

LEVENSLANG INTENSIEVE VITAMINE EN MINERALE ONDERSTEUNING IS ABSOLUUT NOODZAKELIJK.

Hoewel er geen standaard is voor welke chirurgische methode moet worden gebruikt voor welke zwaarlijvige patiënt, zijn veel factoren zoals de leeftijd, het geslacht, de BMI, de voedingsgewoonten die overgewicht veroorzaakten, de vetverdeling, extra gezondheidsproblemen en objectief gewichtsverlies, spel een rol bij deze beslissing.

BARIATRISCHE CHIRURGIE IN TURKIJE

Bariatrische chirurgische ingrepen veroorzaken gewichtsverlies door de hoeveelheid voedsel die de maag kan bevatten te beperken, waardoor een slechte opname van voedingsstoffen wordt veroorzaakt, of door een combinatie van zowel maagbeperking als malabsorptie. Bariatrische procedures veroorzaken ook vaak hormonale veranderingen. De meeste operaties voor gewichtsverlies worden tegenwoordig uitgevoerd met minimaal invasieve technieken (laparoscopische chirurgie).

De meest voorkomende bariatrische chirurgische ingrepen zijn maagbypass, sleeve-gastrectomie, verstelbare maagband en biliopancreatische omleiding met duodenale schakelaar. Elke operatie heeft zijn eigen voor- en nadelen.

MOUW GASTRECTOMIE IN TURKIJE

Gastric sleeve-procedure, ook wel sleeve-gastrectomie genoemd, omvat chirurgische verwijdering van een deel van een maag. Deze procedure is permanent en moet leiden tot drastisch gewichtsverlies bij personen die lijden aan morbide obesitas.

Tijdens de maagkokerprocedure wordt de linkerkant van de maag doorgesneden en wordt de maat verkleind tot slechts 25 procent van de oorspronkelijke grootte. De resulterende maag ziet eruit als een banaanachtige “mouw”.

De resulterende verticale maagkoker beperkt de opname van voedsel door een verminderde productie van magenzymen en spijsverteringssappen. U kunt een vol gevoel krijgen na het eten van kleine hoeveelheden voedsel. Dit wordt ook wel een ‘restrictieve procedure’ genoemd, omdat het de hoeveelheid voedsel die u per keer kunt consumeren, beperkt. Deze procedure wordt laparoscopisch uitgevoerd en is onomkeerbaar van aard.

Veelgestelde vragen over sleeve-gastrectomie

V. Moet ik mijn dieet volgen, zelfs na een verticale gastrectomie?

A. Ja, u moet uw dieet en lichaamsbeweging volgens de instructies van uw voedingsdeskundige en zorgverlener volhouden om gewicht te verliezen.

V. Hoeveel dagen duurt het om af te vallen?

A. Het hangt volledig af van het dieet dat u volgt en de lichamelijke activiteit die u volhoudt. U zult geleidelijk afvallen. Het kan 2 tot 3 jaar duren, afhankelijk van het vereiste gewichtsverlies.

V. Hoe lang moet ik in het ziekenhuis blijven na een verticale gastrectomie?

A. Mogelijk moet u 1 of 2 nachten in het ziekenhuis blijven na een verticale gastrectomie.

V. Wanneer kan ik weer aan het werk?

A. U kunt 2-3 weken aan het werk gaan, afhankelijk van het soort werk dat u doet. Als uw werk het tillen van zware voorwerpen omvat, moet u nog even wachten.

V. Krijg ik na de operatie littekens op de buik?

A. Je krijgt hele fijne littekens op de buik.

V. Kan iedereen een maagkokerprocedure ondergaan?

A.Maagkokerchirurgie wordt niet aanbevolen voor patiënten met de volgende aandoeningen:

Longaandoeningen

Beperkte mobiliteit

Psychiatrische stoornissen

Drugsmisbruik

Endocriene aandoeningen

Psychologische instabiliteit

GASTRISCHE OMLOOP

Maagbypass, ook bekend als Roux-en-Y Gastric Bypass, is een van de meest populaire chirurgische opties voor gewichtsverlies waarbij de omvang van de maag wordt verkleind. Door de kleinere omvang van de maag kan de patiënt minder voedsel eten, wat op zijn beurt resulteert in geleidelijk gewichtsverlies. Van alle bariatrische procedures is maagbypass de meest geprefereerde optie voor gewichtsverlies vanwege de grotere kans op positieve resultaten. Bovendien zijn er geen grote bijwerkingen van maagbypass.

Veelgestelde vragen over maagbypass

V. Is de maagbypassoperatie omkeerbaar?

A. Het ongedaan maken van de procedure is mogelijk, maar wordt zelden aanbevolen.

V. Kan de operatie worden herhaald?

A. Maagbypass kan bij sommige patiënten worden herhaald. Maar het heeft niet de voorkeur vanwege het risico op littekens. Veel patiënten geven de voorkeur aan andere opties voor gewichtsverliesoperaties in plaats van te kiezen voor een tweede maagbypassoperatie.

V. Zal de operatie diabetes of aan obesitas gerelateerde ziekten genezen?

A. De ziekten zullen niet ongedaan worden gemaakt door de operatie alleen. Maar maag-bypas

s chirurgie helpt zeker om het effect van aan obesitas gerelateerde ziekten te verminderen en kan de toestand van de patiënt aanzienlijk verbeteren als een strikt dieet en lichaamsbeweging wordt gevolgd.

V. Wat moet er worden gedaan als de patiënt door gewichtsverlies huidoverschot krijgt?

A. Een aanzienlijke hoeveelheid gewichtsverlies kan leiden tot overtollige huid, die na verloop van tijd strakker wordt. De overtollige huid kan ook worden verwijderd of aangehaald met behulp van plastische chirurgie.

GASTRISCHE BALLON IN TURKIJE

Het is een zacht intragastrisch apparaat dat wordt gevuld met een zoutoplossing en vervolgens in de maag wordt geplaatst. Het vult een deel van de maag waardoor iemand minder honger heeft. Dit stelt hen op hun beurt in staat kleinere porties te eten terwijl ze toch het gevoel hebben vol te zijn. Om succesvol af te vallen, zullen we u een op maat gemaakt plan voor gewichtsverlies geven met lichaamsbeweging en dieet voor, tijdens en na de periode waarin de maagballon op zijn plaats zit.

FAQ – Spinale fusiechirurgie

Hoe wordt de ballon ingebracht?

De procedure is minimaal invasief en vereist geen operatie. U krijgt een licht kalmerend middel. De arts brengt een gastroscoop (endoscopische camera) door de slokdarm en in de maag.

De leeggelopen maagballon wordt vervolgens in de maag geplaatst. Het is gevuld met een zoutoplossing die steriel is via een kleine vulbuis die aan de ballon is bevestigd.

Zodra de ballon is gevuld, wordt de buis verwijderd door zachtjes aan het externe uiteinde te trekken en blijft de ballon in de maag achter. Deze procedure duurt meestal ongeveer een half uur.

kosten gewichtsverlies maag sleeve

Hoe wordt de ballon verwijderd?

Het verwijderen van de maagballon duurt ongeveer een half uur.

Het omvat het verwijderen van de zoutoplossing en vervolgens de ballon.

U moet zich aan dezelfde richtlijnen houden als bij het plaatsen van de ballon.

Het wordt verwijderd via de slokdarm.

De arts zal via de mond een katheter in de maag inbrengen om de ballon te doorboren.

Nadat de ballon is leeggelopen, wordt deze vastgepakt en verwijderd.

Voorbereiding op de procedure

Omdat u verdoofd wordt, moet u vervoer vanaf het ziekenhuis regelen. U mag 12 uur voor de ingreep geen vloeistoffen innemen en 24 uur voor de ingreep geen voedsel.

Voordelen van een maagballon

Niet-chirurgisch: het meest voorkomende voordeel van de maag is dat deze niet-chirurgisch is. Het is ook ideaal voor mensen die willen afvallen maar niet in aanmerking komen voor een afslankoperatie.

Tijdelijk: een maagballon kan worden verwijderd zodra het doel is bereikt. Het veroorzaakt ook geen permanente veranderingen in het lichaam.

Hoe lang blijft de ballon in de maag?

De maagballon wordt meestal gedurende een periode van zes maanden in de maag geplaatst.

Als uw arts aanbeveelt om de ballon langer dan 6 maanden te gebruiken, kunt u een ballon hebben die 12 maanden kan blijven.

Wat gebeurt er als de maagballon spontaan leegloopt?

Een gekleurde kleurstof genaamd methyleenblauw wordt in de ballon geplaatst om lekkage of leeglopen te helpen identificeren.

Als er sprake is van leeglopen of lekkage, verandert uw urinekleur in groen.

Als dit toch gebeurt, moet u onmiddellijk een arts raadplegen om de ballon te laten verwijderen.

[yasr_overall_rating size = “medium”] [yasr_visitor_votes size = “medium”]

Gratis consultatie

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.