Bariatrische chirurgie / maagkoker

Maagkokerchirurgie is een veilige en effectieve chirurgische methode voor gewichtsverlies waarmee mensen met obesitas kunnen afvallen, wat gebeurt onder algemene anesthesie. Maagkokerchirurgie in Turkije; procedure van bariatrische chirurgie in Turkije, evenals prijzen, beoordelingen en ervaringen. gewichtsverlies chirurgische ingreep kosten uk.

Maag mouw operatie

Maagkoker is een chirurgische procedure voor gewichtsverlies waarbij het% 70-80 van de maag wordt verwijderd om de maagcapaciteit te verminderen, het verzadigingsgevoel te vergroten met minder voedsel, de eetgewoonten te verbeteren en zo een grote hoeveelheid gewichtsverlies te bereiken. Maagkokerchirurgie in Turkije de procedure is minimaal invasief en onomkeerbaar; geavanceerde medische technieken zijn in staat om de veiligste en meest effectieve resultaten van de maagkoker te geven.

Maagkoker in Turkije is een zeer veeleisende chirurgische procedure voor gewichtsverlies vanwege de levensveranderende resultaten. Het heeft de voorkeur voor geavanceerde zwaarlijvigheidsaandoeningen voor de snelle progressie van de resultaten.

Wie is een geschikte kandidaat voor een maagmouw?

Patiënten met een BMI van meer dan 40 of patiënten met een BMI van meer dan 35 en met aan obesitas gerelateerde medische problemen,
Die klaar zijn voor een chirurgische behandeling om het beoogde gewicht te bereiken,
Die klaar zijn om een nieuwe levensstijl en eetgewoonten aan te passen,
Wie met andere behandelingen heeft geprobeerd af te vallen, maar niet de gewenste resultaten heeft behaald, zijn geschikte kandidaten voor een maagkokeroperatie.
gastric sleeve doctors

Hoe verloopt de maagkokerprocedure?
Maagkoker Consultatie

Voor een effectieve en veilige operatie is het consultatieproces behoorlijk belangrijk; dit proces moet elk medisch detail over de patiënten omvatten, inclusief BMI-waarde, eerdere operaties en medische procedures, obesitasgerelateerde of chronische ziekten en regelmatig gebruikte medicijnen.

Maagkoker Procedure

Maagkoker is een laparoscopische ingreep die onder algehele narcose wordt uitgevoerd.

Tijdens de procedure wordt ongeveer 80% van de maag verwijderd door middel van zeer kleine incisies rond de buik; de procedure wordt uitgevoerd met kleine bewakingsapparatuur die de chirurg de volledige controle geeft over de precisie en veiligheid van de operatie. De capaciteit van de maag is verminderd; het hongerhormoon Ghreline wordt ook verwijderd.

Maagkokeroperatie
Mono-obesitaschirurgie maakt gebruik van een speciaal soort hechttechniek om het risico op lekkage te minimaliseren, terwijl de meeste chirurgen nietmachines gebruiken.

De operatie duurt ongeveer 1-1,5 uur, afhankelijk van de individuele toestand van de patiënt. Gastric sleeve vereist 3 nachten ziekenhuisverblijf voor een gezonde start van het herstel en om de lekkagetesten correct uit te voeren.

Herstel na maagkoker

Maagkoker is een chirurgische ingreep waarbij de juiste incisies en hechtingen nodig zijn; daarom vereist de herstelperiode voldoende zorg en aandacht. De postoperatieve instructies worden gegeven door uw chirurg en moeten nauwgezet worden opgevolgd.

Het feit dat de operatie laparoscopisch wordt uitgevoerd, is zeer effectief voor het vlotte herstel. Pijn tijdens de eerste paar dagen is heel normaal; het kan gepaard gaan met misselijkheid.

hoeveel kost een maagkoker, maagbotox, Londense maagbotox, maagkoker prijzen vk

Nadat patiënten uit het ziekenhuis zijn ontslagen, krijgen ze een geschikt voedingsplan om ervoor te zorgen dat ze voldoende en benodigde voeding voor hun lichaam krijgen; voedingsplan helpt patiënten zich aan te passen aan nieuwe eetgewoonten. Dit plan begint met heldere vloeistoffen en vordert geleidelijk door het vaste voedsel.

Binnen de eerste 2 maanden behalen patiënten zeer goede resultaten; het totale proces van gewichtsverlies duurt tot een jaar. Naarmate het gewichtsverlies vordert, verdwijnt% 90 van de aan obesitas gerelateerde medische aandoeningen en worden mogelijke toekomstige medische aandoeningen voorkomen.

Maagkoker kosten

Turkije is een populaire bestemming voor bariatrische operaties; Een van de meest gevraagde obesitaschirurgie in Turkije door internationale patiënten is een maagkoker vanwege de geweldige, snelle, permanente resultaten en zeer goedkope pakketprijzen. De kosten van de maagkous in Turkije kunnen variëren, afhankelijk van de pakketdiensten en het persoonlijke behandelplan; Neem contact met ons op voor informatie over de prijzen van een maaghuls in Mono-obesitaschirurgie voor uw individuele aandoening.

Belangrijkste feiten

Procedure: 70-80% van de maag eruit halen om de voedselcapaciteit te beperken, het hongerhormoon te verwijderen en nieuwe eetgewoonten te ontwikkelen voor effectief en snel gewichtsverlies.
Duur: 1-1,5 uur
Ziekenhuisverblijf: 3 nachten
Hersteltijd: tot 3-4 weken
Anesthesie: algemene anesthesie

Weight loss surgery
gastric sleeve cost
gastric botox, london

Gratis consultatie

Wat is een maagkokeroperatie?

Het is een afslankoperatie waarbij een deel van uw maag wordt verwijderd, waardoor de linkerkant in een lange, mouwachtige vorm blijft.

Dit vermindert uw maagomvang, waardoor u minder kunt eten. Het verandert ook de manier waarop uw hormonen werken, zodat u zich sneller dan voorheen vol voelt.

Andere voordelen zijn een verbetering of een verminderd risico op het ontwikkelen van gewichtsgerelateerde aandoeningen zoals diabetes type 2 en hartaandoeningen.

Wie heeft een afslankoperatie nodig?

Als uw body mass index (BMI) 35 of hoger is en u moeite heeft om af te vallen, zelfs met behoud van een gezonde levensstijl, kan dit een optie voor u zijn.

U moet ook geschikt zijn voor een operatie en algemene anesthesie om in aanmerking te komen voor een maagkokeroperatie.

Soms wordt een maagkokeroperatie uitgevoerd voordat u een maagbypassoperatie kunt ondergaan. In dit geval moet u tot 18 maanden na uw maagkokeroperatie wachten voordat u wordt beoordeeld voor de tweede operatie. Tegen die tijd zou u een aanzienlijke hoeveelheid gewicht moeten hebben verloren.

Maagkokerchirurgie is anders dan een maagbypass, omdat bij een bypass een klein zakje aan de bovenkant van de maag wordt gemaakt dat vervolgens wordt verbonden met de dunne darm en langs de rest van de maag leidt (bypass).

Maagkokeroperatie Turkei

De operatie zal u niet stoppen met hunkeren naar of het eten van ongezond voedsel, dus u moet bereid zijn om op de lange termijn veranderingen in uw levensstijl aan te brengen. Turkei gastirc sleeve-chirurgie zorgt ervoor dat uw mouwoperatie op de lange termijn zal werken, u moet vastbesloten zijn om drie maaltijden met weinig suiker per dag te eten en snacks en suikerhoudende dranken te vermijden. U moet ook het drinken van vloeistoffen bij uw maaltijden vermijden en meer bewegen.

Je moet ook andere manieren overwegen om te ontspannen of je humeur te verbeteren, in plaats van te vertrouwen op voedsel.

Maag mouw

Een van de meest bekende chirurgische ingrepen van vandaag is een sleeve-gastrectomie en staat algemeen bekend als “maagverkleining”. Omdat er een aanzienlijk zwaarlijvigheidsprobleem in de wereld is, proberen mensen het te bestrijden. Als ze het kunnen, zal het eindigen, maar ze zullen chirurgische oplossingen proberen als ze dat niet kunnen. Bij de gesloten operatiemethode zullen chirurgen 80% van de maag wegsnijden, zodat het de voedselopname van de maag beperkt. De eetlust van degenen die een buismaagoperatie hebben ondergaan, neemt af. Als uw maag klein is, is uw eetvermogen ook klein. Bovendien breekt de insulineresistentie zelfs zonder gewichtsverlies.

Kosten verticale maagkoker

Artsen voeren een maagkokeroperatie uit in gemiddeld 1,5 uur. Als u overweegt een maagkokeroperatie te ondergaan, moet u niet vergeten dat deze operatie van cruciaal belang is en hun leven kan verbeteren. Hoewel artsen tot op zekere hoogte kunnen ingrijpen, neemt u de laatste beslissing. De kosten kunnen variëren afhankelijk van het behandelplan.

Maag mouw operatie

Voor de operatie moet u aan een aantal voorwaarden voldoen om een ​​maagkokeroperatie te ondergaan. Ten eerste moet de patiënt een tijdje niet-chirurgische methoden hebben geprobeerd, zoals dieet en lichaamsbeweging, maar nog steeds niet zijn afgevallen. De patiënt moet tussen de 18 en 65 jaar oud zijn. Als zijn of haar Body Mass Index hoger is dan 40 of tussen 35-40, moet er een bijkomende ziekte zijn die verband houdt met obesitas.

Bariatrische mouw

Buismaag is algemeen bekend als de bariatrische chirurgiemethode die wordt gebruikt voor bariatrische chirurgie. Het is een van de meest geprefereerde methoden bij obesitaschirurgie. Het doel van een operatie beperkt het aantal voedingsstoffen dat de patiënt ontvangt. Deze beperking wordt bereikt door een deel van de maag van de patiënt te verwijderen. Omdat de resterende maag erg klein is, streeft het ernaar dat de patiënt afvalt met een regelmatig en strikt voedingsprogramma.

Maagkoker procedure

Bij sleeve-gastrectomie verwijdert de arts 80 procent van de maag door gaten van ongeveer 0,5 cm in de voorste buikwand, zonder een grote incisie. De naam van deze procedure is een buismaagoperatie omdat het op een buis lijkt.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.