Maag-bypass-operatie

Maagbypass (Roux-en-Y maagbypass) is een chirurgische ingreep die tot doel heeft aanzienlijk gewichtsverlies te bereiken door de grootte van de maag en de opname van de voeding te verminderen. De procedure omvat het maken van een nieuw en klein maagzakje en het omzeilen van een deel van de dunne darm om de voedselopname en de opname van calorieën te beperken.

Maagbypass biedt patiënten een groot en snel gewichtsverlies; maagbypass-procedure is ook gunstig voor de behandeling van aan obesitas gerelateerde ziekten zoals diabetes type 2, hartaandoeningen, hoge bloeddruk of hoog cholesterol.

Maagbypass in Turkije is een van de meest voorkomende vormen van bariatrische chirurgie waarbij restrictieve en malabsorptieve procedures worden gecombineerd.

Maag-bypass-prijzen in Turkije, geweldig aanbod van Mono Clinic voor maag-bypass-chirurgie! Neem contact met ons op voor een gratis diagnose. Accommodatie en alle transfers zijn inbegrepen.

gastric sleeve prices uk
gastric botox, london

Wie is een geschikte kandidaat voor maagbypass?

Patiënten met een BMI van meer dan 40 of patiënten met een BMI van meer dan 35 en met aan obesitas gerelateerde medische problemen,
Die geen medische aandoening hebben die de operatie en anesthesie kunnen verstoren,
Die klaar zijn voor een chirurgische behandeling om het beoogde gewicht te bereiken,
Die klaar zijn om een ​​nieuwe levensstijl en eetgewoonten aan te passen,
Wie met andere behandelingen heeft geprobeerd af te vallen, maar niet de gewenste resultaten heeft behaald, zijn geschikte kandidaten voor een maagbypassoperatie.


Hoe verloopt de procedure?
Maag-bypass-consult

Voor een succesvolle en veilige operatie is de consultatiesessie erg belangrijk; raadpleging moet elk medisch detail over de patiënten bevatten, zoals BMI-waarde, eerdere operaties en medische procedures, obesitasgerelateerde of chronische ziekten en regelmatig gebruikte medicijnen.

Maag-bypass-mouw

Bij maagbypassoperaties brengen artsen de maag van de patiënt dichter bij de darm. Zo verminderen artsen de voedselopname van patiënten. Er is geen vermindering van de voedselopname bij maagkokerchirurgie. In dit geval kunnen artsen verschillende technieken voor gewichtsverlies aanbevelen aan patiënten. Patiënten kunnen deze functie overwegen zonder een operatie te kiezen.

Mouw naar bypass

Na een maagkoker- en bypassoperatie moeten patiënten een dieet volgen. Beide operaties helpen het dieet van de patiënt. Het belangrijkste is dat patiënten hun dieet correct volgen. Daarom stellen artsen een dieetprogramma op dat geschikt is voor patiënten. Als patiënten geen dieet volgen, kunnen ze mogelijk niet afvallen. Bovendien kunnen patiënten beginnen aan te komen.

Kosten maag-bypass-mouw

Voor prijzen van de gastric bypass sleeve dienen patiënten contact op te nemen met de kliniek. Patiënten kunnen de contactadressen van de kliniek gemakkelijk vinden op de website van de kliniek. Telefoonnummers en live ondersteuning zijn beschikbaar op de website van de kliniek. Daarom kunnen patiënten de kliniek bellen. Een andere mogelijkheid is dat patiënten een bericht kunnen sturen naar de kliniek.

Maag-bypass-procedure

Maagbypass wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie.

De operatie duurt ongeveer 1-2 uur.

Tijdens de procedure wordt de maag verdeeld in een klein bovenste deel en een groter onderste deel; het kleinere bovendeel is het kleine maagzakje dat de plaats is waar het eten naartoe gaat. Daarna zal de chirurg het kleine maagzakje verbinden met de dunne darm en het eerste deel ervan omzeilen. Op deze manier zal het voedsel het grotere onderste deel van uw maag en het eerste deel van uw dunne darm passeren; de voedselopname en de opname van calorieën zullen aanzienlijk verminderen.

Herstel na maagomleiding

Patiënten verblijven onder begeleiding 3 nachten in het ziekenhuis. Tijdens de eerste week wordt u nauwlettend gevolgd om elke mogelijke aandoening onmiddellijk op te sporen.

Gewoonlijk voelen patiënten zich goed genoeg om binnen een week weer hun dagelijkse leven op te pakken; postoperatieve instructies moeten echter zeer zorgvuldig worden opgevolgd.

U krijgt een voedingsplan van één maand dat is opgesteld door onze professionele en gediplomeerde voedingsdeskundige. Onze medisch adviseurs kijken regelmatig naar uw vorderingen; u zal worden gevraagd om regelmatig bloedonderzoeken te doen om uw stofwisselingsaandoening te evalueren.

Maag-bypass-kosten

Bariatrische operaties zijn zeer gevraagd en zeer succesvol in Turkije; maagbypass-kosten verschillen afhankelijk van de individuele toestand van de patiënten. Mono Obesity Surgery biedt all-inclusive behandelingspakketten om de gastric bypass-reis gemakkelijker en comfortabeler te maken voor internationale patiënten. Neem voor meer informatie over de operatie en de all-inclusive pakketprijs contact met ons op.

Belangrijkste feiten
Procedure: De grootte van de maag verkleinen en het kleine maagzakje verbinden met het onderste deel van de verdeelde dunne darm door het eerste deel ervan over te slaan.
Duur: 1-2 uur
Ziekenhuisverblijf: 3 nachten
Hersteltijd: tot 3-4 weken

Anesthesie: algemene anesthesie

De maagbypass is een lang gevestigde procedure voor gewichtsverlies. In meer dan 30 jaar is bewezen dat het veilig en effectief is en zowel uitstekende resultaten op het gebied van gewichtsverlies als aanzienlijke gezondheidsvoordelen oplevert. Voor mensen die gezondheidsproblemen hebben die verband houden met hun gewicht, is de bypass over het algemeen de beste beschikbare procedure.

Roux-en-Y maagbypass

Maagbypass, ook wel Roux-en-Y (roo-en-wy) maagbypass genoemd, is een soort gewichtsverliesoperatie waarbij een klein zakje vanuit de maag wordt gemaakt en het nieuw gemaakte zakje rechtstreeks op de dunne darm wordt aangesloten. Na de maagbypass gaat het ingeslikte voedsel in dit kleine maagzakje en vervolgens rechtstreeks in de dunne darm, waardoor het grootste deel van uw maag en het eerste deel van uw dunne darm wordt omzeild.

Maag-bypass-prijs

De beste methode om meer te weten te komen over de prijzen van maagbypass, is door contact op te nemen met de kliniek. Patiënten hebben toegang tot de contactadressen van de kliniek via de website van de kliniek. Ze kunnen telefonisch bellen. Ook kunnen patiënten berichten sturen via WhatsApp. Op deze manier kan klinisch personeel alle vragen van patiënten beantwoorden.

Goedkope maagbypass

Wanneer

contact opgenomen met klinisch personeel, kunnen patiënten leren over betaalbare prijzen voor operaties. Nadat de artsen de patiënt kennen, kunnen ze de patiënten ook verschillende methoden voor gewichtsverlies voorstellen. Daarom moeten patiënten contact opnemen met hun arts.

Maag-bypass-artsen

Klinieken hebben gespecialiseerde artsen en apparatuur voor maagbypass. Artsen werken met de grootst mogelijke zorg en veiligheid. Daarom hoeven patiënten zich geen zorgen te maken over een operatie. Na de operatie blijven artsen voor hun patiënten zorgen. Daarom ondersteunen artsen hun patiënten altijd.

Gratis consultatie

Beoordelingen

Hallo jongens willen gewoon tegen iedereen zeggen die erover denkt om een operatie te ondergaan of het zal doen, 100% de monokliniek aanbevelen, hun werk is geweldig, ze zijn zeer attent, ze zorgen goed voor ons en vooral: ze laten ons achter met de droomresultaten ik vond het geweldig en zou het opnieuw doen, bedankt mono.
Gastric sleeve patient advice
Gisela Carvalho
Patient advice
"Ik heb een maagmouw!" Ik was zo blij en opgewonden. Ik was gefocust en klaar om de wereld te veroveren. Ik moest een preoperatief dieet volgen en eerst wat afvallen, zodat mijn operatie soepeler zou verlopen en het vetweefsel rond mijn lever zou krimpen. Ik was zo blij en vastbeslotener dan ooit om dit te doen.
patient reviews gastric bypass
Sandra Tims
Patient reviews gastric bypass
"De operatie ondergaan was de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt, tot nu toe ben ik 7 Stone kwijtgeraakt, ik werk nog steeds naar mijn doel, maar een mummie zijn voor een mooi klein meisje was het grootste geschenk dat ik had kunnen vragen."
Gastric bypass patient reviews
David Summer
Weight loss patient
online free support

Veel Gestelde Vragen

Gastric Bypass in Turkey

Maagbypass is een onomkeerbare ingreep die blijvende resultaten geeft zolang de postoperatieve instructie nauwgezet wordt opgevolgd. Patiënten moeten na de procedure een gezonde levensstijl aannemen om de resultaten te behouden.

Maag-bypass is een zeer effectieve chirurgische ingreep; de hoeveelheid gewichtsverlies kan variëren afhankelijk van de patiënt, maar patiënten verliezen ongeveer 70-80% van het overtollige gewicht binnen het eerste jaar.

Patiënten kunnen haarverlies ervaren vanaf de 3e of 4e maand na de operatie, wat enkele maanden kan duren; de reden is het tekort aan vitamine, zink, ijzer en biotine. Deze toestand is heel natuurlijk omdat het lichaam tijdens de operatie een grote verandering doormaakt; haaruitval is niet permanent en het haar wordt weer normaal nadat uw lichaam zich aan de verandering heeft aangepast.

De meeste patiënten voelen zich goed genoeg om binnen een week na de operatie weer aan hun normale routine te werken.

Voor het welzijn van de patiënten en hun kinderen is het gedurende een jaar na de operatie niet aan te raden om zwanger te worden.

Mono-obesitaschirurgie biedt patiënten de meest effectieve chirurgische resultaten voor gewichtsverlies, comfortabele behandeltrajecten en de meest betaalbare maagbypass-kosten in Turkije; neem contact op voor meer informatie in een gedetailleerd online consult.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.