Gratis consultatieverzoek

Wie is een geschikte kandidaat voor maagbypass?

Patiënten met een BMI van meer dan 40 of patiënten met een BMI van meer dan 35 en met aan obesitas gerelateerde medische problemen,
Die geen medische aandoening hebben die de operatie en anesthesie kunnen verstoren,
Die klaar zijn voor een chirurgische behandeling om het beoogde gewicht te bereiken,
Die klaar zijn om een ​​nieuwe levensstijl en eetgewoonten aan te passen,
Wie met andere behandelingen heeft geprobeerd af te vallen, maar niet de gewenste resultaten heeft behaald, zijn geschikte kandidaten voor een maagbypassoperatie.


Hoe verloopt de procedure?
Maag-bypass-consult

Voor een succesvolle en veilige operatie is de consultatiesessie erg belangrijk; raadpleging moet elk medisch detail over de patiënten bevatten, zoals BMI-waarde, eerdere operaties en medische procedures, obesitasgerelateerde of chronische ziekten en regelmatig gebruikte medicijnen.

Maag-bypass-mouw

Bij maagbypassoperaties brengen artsen de maag van de patiënt dichter bij de darm. Zo verminderen artsen de voedselopname van patiënten. Er is geen vermindering van de voedselopname bij maagkokerchirurgie. In dit geval kunnen artsen verschillende technieken voor gewichtsverlies aanbevelen aan patiënten. Patiënten kunnen deze functie overwegen zonder een operatie te kiezen.

Mouw naar bypass

Na een maagkoker- en bypassoperatie moeten patiënten een dieet volgen. Beide operaties helpen het dieet van de patiënt. Het belangrijkste is dat patiënten hun dieet correct volgen. Daarom stellen artsen een dieetprogramma op dat geschikt is voor patiënten. Als patiënten geen dieet volgen, kunnen ze mogelijk niet afvallen. Bovendien kunnen patiënten beginnen aan te komen.

Kosten maag-bypass-mouw

Voor prijzen van de gastric bypass sleeve dienen patiënten contact op te nemen met de kliniek. Patiënten kunnen de contactadressen van de kliniek gemakkelijk vinden op de website van de kliniek. Telefoonnummers en live ondersteuning zijn beschikbaar op de website van de kliniek. Daarom kunnen patiënten de kliniek bellen. Een andere mogelijkheid is dat patiënten een bericht kunnen sturen naar de kliniek.

Maag-bypass-procedure

Maagbypass wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie.

De operatie duurt ongeveer 1-2 uur.

Tijdens de procedure wordt de maag verdeeld in een klein bovenste deel en een groter onderste deel; het kleinere bovendeel is het kleine maagzakje dat de plaats is waar het eten naartoe gaat. Daarna zal de chirurg het kleine maagzakje verbinden met de dunne darm en het eerste deel ervan omzeilen. Op deze manier zal het voedsel het grotere onderste deel van uw maag en het eerste deel van uw dunne darm passeren; de voedselopname en de opname van calorieën zullen aanzienlijk verminderen.

Herstel na maagomleiding

Patiënten verblijven onder begeleiding 3 nachten in het ziekenhuis. Tijdens de eerste week wordt u nauwlettend gevolgd om elke mogelijke aandoening onmiddellijk op te sporen.

Gewoonlijk voelen patiënten zich goed genoeg om binnen een week weer hun dagelijkse leven op te pakken; postoperatieve instructies moeten echter zeer zorgvuldig worden opgevolgd.

U krijgt een voedingsplan van één maand dat is opgesteld door onze professionele en gediplomeerde voedingsdeskundige. Onze medisch adviseurs kijken regelmatig naar uw vorderingen; u zal worden gevraagd om regelmatig bloedonderzoeken te doen om uw stofwisselingsaandoening te evalueren.

Maag-bypass-kosten

Bariatrische operaties zijn zeer gevraagd en zeer succesvol in Turkije; maagbypass-kosten verschillen afhankelijk van de individuele toestand van de patiënten. Mono Obesity Surgery biedt all-inclusive behandelingspakketten om de gastric bypass-reis gemakkelijker en comfortabeler te maken voor internationale patiënten. Neem voor meer informatie over de operatie en de all-inclusive pakketprijs contact met ons op.

Belangrijkste feiten
Procedure: De grootte van de maag verkleinen en het kleine maagzakje verbinden met het onderste deel van de verdeelde dunne darm door het eerste deel ervan over te slaan.
Duur: 1-2 uur
Ziekenhuisverblijf: 3 nachten
Hersteltijd: tot 3-4 weken

Anesthesie: algemene anesthesie

De maagbypass is een lang gevestigde procedure voor gewichtsverlies. In meer dan 30 jaar is bewezen dat het veilig en effectief is en zowel uitstekende resultaten op het gebied van gewichtsverlies als aanzienlijke gezondheidsvoordelen oplevert. Voor mensen die gezondheidsproblemen hebben die verband houden met hun gewicht, is de bypass over het algemeen de beste beschikbare procedure.

Roux-en-Y maagbypass

Maagbypass, ook wel Roux-en-Y (roo-en-wy) maagbypass genoemd, is een soort gewichtsverliesoperatie waarbij een klein zakje vanuit de maag wordt gemaakt en het nieuw gemaakte zakje rechtstreeks op de dunne darm wordt aangesloten. Na de maagbypass gaat het ingeslikte voedsel in dit kleine maagzakje en vervolgens rechtstreeks in de dunne darm, waardoor het grootste deel van uw maag en het eerste deel van uw dunne darm wordt omzeild.

Maag-bypass-prijs

De beste methode om meer te weten te komen over de prijzen van maagbypass, is door contact op te nemen met de kliniek. Patiënten hebben toegang tot de contactadressen van de kliniek via de website van de kliniek. Ze kunnen telefonisch bellen. Ook kunnen patiënten berichten sturen via WhatsApp. Op deze manier kan klinisch personeel alle vragen van patiënten beantwoorden.

Goedkope maagbypass

Wanneer

Het verminderde aantal gerelateerde ziekten na de behandeling van obesitaspatiënten is ook een belangrijk voordeel van de maagkoker; het behandelt zwaarlijvigheid en bijbehorende gezondheidsproblemen.

De techniek is gericht op het verhogen van het unieke eetpatroon van patiënten. Minder buikomvang geeft u minder calorieën en een aanzienlijk gewichtsverlies duurt vrij kort.

Inmiddels is wereldwijd bekend dat obesitaschirurgie de meest effectieve methode is voor blijvend gewichtsverlies en dit wordt ondersteund door veel wetenschappelijke artikelen. Een van de meest gestelde vragen bij patiënten die deze operaties overwegen; “Hoe zal ik beslissen welke methode geschikt is voor mij?”.

Patiënten die een obesitaschirurgie hebben ondergaan, bereiken een hoog verwacht percentage gewichtsverlies. Het kan echter zijn dat ze na verloop van tijd weer wat aankomen. Deze situatie doet zich voor wanneer ze niet de nodige veranderingen in levensstijl en dieet aanbrengen binnen het eerste jaar na een operatie voor gewichtsverlies. Als patiënten niet meteen aan levensstijlveranderingen beginnen te werken, kan dit helaas een negatief effect hebben op gewichtsverlies en gewichtsbehoud.

“Waarom is een afslankoperatie in Turkije goedkoper?” is een vraag die we regelmatig tegenkomen. We hebben zo vaak over dit onderwerp gepubliceerd en onze reactie is altijd hetzelfde. Medische apparatuur en normen zijn simpelweg niet zo streng gereguleerd in Turkije als in het VK en de EU-landen.

Leven na maagkoker

Het leven na een maaghuls is veel beter voor obesitaspatiënten: de enorme afname van het gewicht speelt een grote rol en verhoogt de kwaliteit van leven.

Chirurgen en personeel

Turkije is niet bepaald een arm land (20e rijkste qua BBP ter wereld), maar ze moeten hun personeel (chirurg, anesthesisten, verpleegsters, dragers, afdelingspersoneel) minder betalen om chirurgische ingrepen voor deze prijs te voltooien. Waarom? Er zijn hier verschillende factoren: de valutacrisis van het land heeft ertoe geleid dat de waarde van de Turkse lira drastisch is gedaald. Chirurgen worden niet zo veel betaald, deels omdat ze niet aan dezelfde normen worden gehouden als hier in het VK.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.