Stap voor stap Gewichtsverlies Chirurgische reis

Een afslankoperatie in Turkije biedt internationale patiënten de meest effectieve en gemakkelijke behandelingstrajecten; er zijn enkele basisstappen voor een afslankoperatie die allemaal even belangrijk zijn om goede en gezonde resultaten te behalen.

1. Overleg
2. Pre-operatie Stap
3. Werkwijze
4. Nabewerking en nazorg
5. Langdurige controles

Behandelingspakketten inclusief accommodatie, VIP-transfers, alle medische kosten, persoonlijke assistent, preoperatieve tests en controles.

Obesity clinic in turkey
gastric sleeve prices uk
gastric botox, london
 1. Overleg

  Een kwalitatieve afslankoperatie begint met een goed consult.

  Zoals bij elke chirurgische ingreep, is een goede planning van de ingreep van groot belang. De eerste stap van een afslankoperatie in Turkije is meestal het online consult.

  Online consulten geven internationale patiënten een goede kans om een ​​gemakkelijke operatie voor gewichtsverlies te beginnen; Patiënten maken in dit eerste consult kennis met de afslankkliniek, de bariatrisch chirurg en het land. Online consulten zijn ook belangrijk voor een goede eerste beoordeling van de individuele medische toestand van de patiënt. In deze consultaties wordt van patiënten verwacht dat ze hun medische geschiedenis, huidige medische toestand, chronische ziekten, aan obesitas gerelateerde ziekten, eerdere operaties en de verwachtingen van de afslankoperatie delen. In overeenstemming met deze informatie beoordeelt de bariatrische chirurg de individuele toestand van de patiënten, beslist over de geschiktheid van de ingreep en stelt een persoonlijk behandelplan op om de beste resultaten te bereiken.

  Onlineraadplegingen vereisen continue communicatie en ongecompliceerdheid; ze vormen de basis van de afslankoperatie en zijn erg belangrijk voor de rest van de stappen. Nadat patiënten in Turkije zijn aangekomen, hebben ze een persoonlijk consult om elk detail opnieuw te controleren en om de nodige onderzoeken en bloedonderzoeken te laten doen.

  Pre-operatie Stap

  Nadat een gedetailleerd en persoonlijk behandelplan is gemaakt, is de volgende stap het voorbereiden van de operatie. Wanneer patiënten de beslissing hebben genomen om een ​​afslankoperatie te ondergaan, moeten ze voorzichtig zijn met bepaalde fysieke en mentale aspecten om volledig klaar te zijn voor de operatie.

  Een van de belangrijkste dingen in het preoperatieve proces van afslankoperaties is roken; roken heeft een zeer significant effect op de procedure en herstelperiode van een afslankoperatie. Om de gezondste en meest gewenste resultaten te bereiken, moeten patiënten ten minste 4 weken – of indien mogelijk veel eerder – vóór hun gewichtsverliesoperatie stoppen met roken.

  Een andere belangrijke factor bij de preoperatieve periode van afslankoperaties is het erkennen van de verandering van levensstijl die met de operatie gepaard gaat. De geweldige resultaten van de afslankoperaties kunnen nieuw zijn voor patiënten. Om zich snel en effectief aan de veranderingen aan te passen, moeten patiënten niet aarzelen om iets te vragen aan hun chirurg en de medisch adviseur. Als u weet wat u kunt verwachten, wordt de hele procedure een stuk eenvoudiger.

  Uw chirurg zal u vóór de afslankoperatie informeren over alles waar u voorzichtig mee moet zijn; wanneer de instructies voor het gebruik zorgvuldig worden opgevolgd, draagt ​​dit veel bij aan het resultaat en een comfortabel herstel.

  Procedure

  Wanneer internationale patiënten aankomen in Turkije, worden alle bloedtesten en noodzakelijke onderzoeken voordat de procedure wordt uitgevoerd.

  De ingrepen voor gewichtsverlies worden onder narcose uitgevoerd; patiënten voelen geen pijn of ongemak tijdens de procedure. De medische technieken en technologieën die worden gebruikt voor afslankoperaties zijn zeer geavanceerd en dienen zeer goed voor de veiligheid en de gewenste resultaten voor de patiënten.

  Postoperatie en nazorg

  Patiënten blijven onder toezicht in het ziekenhuis gedurende een vereiste tijd voor hun procedure; daarna krijgen ze de juiste medicatie en de nodige postoperatieve instructies. Ze worden regelmatig gecontroleerd terwijl ze rusten in hun comfortabele accommodatie door het deskundige en meertalige medische team en hun chirurg.

  Nazorgdiensten zijn ontworpen met diensten en faciliteiten van de beste kwaliteit door Mono Obesity Surgery voor het comfort van internationale patiënten; deze vroege dagen van herstel zijn belangrijk voor de rest van de periode en patiënten moeten zich op hun gemak voelen.

  Voordat ze terugkeren naar hun thuisland, krijgen internationale patiënten alle noodzakelijke medicijnen, voedingsplannen en instructies voor de rest van de herstelperiode.

  Check-ups op lange termijn

  Hoewel de herstelperiode van een afslankoperatie zeer comfortabel is, hebben patiënten enige tijd nodig voordat ze de definitieve resultaten van hun operatie hebben bereikt. Gedurende deze tijd zijn online controles zeer nuttig voor patiënten om dit proces soepel te doorlopen. Medisch consulenten Mono Obesity Surgery zullen regelmatig de voortgang en het welzijn van de patiënten controleren nadat ze zijn teruggekeerd naar hun thuisland, totdat ze hun definitieve resultaten hebben bereikt.

  Elke stap van een afslankoperatie is erg belangrijk om de gezondste en meest gewenste resultaten te bereiken. Mono-obesitaschirurgie laat haar patiënten niet alleen in een stap van de reis van de afslankoperatie.

Gratis consultatie

Beoordelingen

Hallo jongens willen gewoon tegen iedereen zeggen die erover denkt om een operatie te ondergaan of het zal doen, 100% de monokliniek aanbevelen, hun werk is geweldig, ze zijn zeer attent, ze zorgen goed voor ons en vooral: ze laten ons achter met de droomresultaten ik vond het geweldig en zou het opnieuw doen, bedankt mono.
Gastric sleeve patient advice
Gisela Carvalho
Patient advice
"Ik heb een maagmouw!" Ik was zo blij en opgewonden. Ik was gefocust en klaar om de wereld te veroveren. Ik moest een preoperatief dieet volgen en eerst wat afvallen, zodat mijn operatie soepeler zou verlopen en het vetweefsel rond mijn lever zou krimpen. Ik was zo blij en vastbeslotener dan ooit om dit te doen.
patient reviews gastric bypass
Sandra Tims
Patient reviews gastric bypass
"De operatie ondergaan was de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt, tot nu toe ben ik 7 Stone kwijtgeraakt, ik werk nog steeds naar mijn doel, maar een mummie zijn voor een mooi klein meisje was het grootste geschenk dat ik had kunnen vragen."
Gastric bypass patient reviews
David Summer
Weight loss patient
online free support

Veel Gestelde Vragen

Gastric Bypass in Turkey

Maagbypass is een onomkeerbare ingreep die blijvende resultaten geeft zolang de postoperatieve instructie nauwgezet wordt opgevolgd. Patiënten moeten na de procedure een gezonde levensstijl aannemen om de resultaten te behouden.

Maag-bypass is een zeer effectieve chirurgische ingreep; de hoeveelheid gewichtsverlies kan variëren afhankelijk van de patiënt, maar patiënten verliezen ongeveer 70-80% van het overtollige gewicht binnen het eerste jaar.

Patiënten kunnen haarverlies ervaren vanaf de 3e of 4e maand na de operatie, wat enkele maanden kan duren; de reden is het tekort aan vitamine, zink, ijzer en biotine. Deze toestand is heel natuurlijk omdat het lichaam tijdens de operatie een grote verandering doormaakt; haaruitval is niet permanent en het haar wordt weer normaal nadat uw lichaam zich aan de verandering heeft aangepast.

De meeste patiënten voelen zich goed genoeg om binnen een week na de operatie weer aan hun normale routine te werken.

Voor het welzijn van de patiënten en hun kinderen is het gedurende een jaar na de operatie niet aan te raden om zwanger te worden.

Mono-obesitaschirurgie biedt patiënten de meest effectieve chirurgische resultaten voor gewichtsverlies, comfortabele behandeltrajecten en de meest betaalbare maagbypass-kosten in Turkije; neem contact op voor meer informatie in een gedetailleerd online consult.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.