Om oss

GENERELL INFORMATION

Monokliniker

Världsklass

Mono Obesity Surgery-kliniken i Izmir har en ledande position för medicinska viktminskningsprocedurer i Turkiet med hög erfarenhet och expertis, avtal med sjukhus och medicinska anläggningar i världsklassstandarder, mest erkända specialistläkare och dedikerad medicinsk personal.

Mono fetma kirurgi följer den medicinska utvecklingen och teknologier runt om i världen och anpassar dem framgångsrikt till viktminskningsbehandlingar för att uppnå bästa resultat med de säkraste och hälsosammaste procedurerna.

Moderna standarder

De ständigt föränderliga och utvecklande förhållandena i den moderna världen har bidragit mycket till medicinsk turism, inklusive medicinska viktminskningsprocedurer. Internationella patienter har tillgång till alla tjänster och anläggningar för att starta en behandlingsresa utomlands som ger dem en bättre motivation att välja en mer fördelaktig behandling på alla sätt. Turkiets ledande position för högklassiga behandlingar och medicinska reseupplevelser har gjort det möjligt för mono fetma kirurgi att vara förstahandsvalet för dem som söker internationella viktminskningsprocedurer.

Kunnigt team

Varje medlem i kliniken Mono Obesity Surgery är särskilt utbildad för att ta roll i medicinsk turism. vårt erfarna och kunniga team arbetar alltid hårt för bättre behandlingar och bättre medicinsk service.

Mono Obesity Surgery har utvecklat behandlingspaket för att erbjuda omfattande medicinska erfarenheter till de internationella sökande för fetma. behandlingspaket för fetma är utformat på ett detaljerat sätt av Mono-teamet genom att beakta alla behov och förväntningar som en internationell patient har under den medicinska resan. Varje steg i den medicinska resan är utformad för patienternas välbefinnande; Patienter med mono fetma kirurgi får kontinuerligt hjälp av vårt team under hela deras viktminskningskirurgi.

Kvalitet och lyx

Viktminskningspaketet är utformat med de mest kvalitets- och lyxfaciliteterna i Izmir; våra patienter rymmer i den mysiga Mono Villa designad för komforten för våra patienter eller i det lyxiga 5-stjärniga hotellet centralt beläget i Izmir. Alla flygplats- och innerstadsöverföringar av våra patienter ordnas i förväg av vårt team. Hjälp från mono fetma kirurgi team börjar från din online konsultation och fortsätter tills de slutliga resultaten av din behandling uppnås.

Vänligen kontakta Mono Obesity Surgery för en privilegierad viktminskningsupplevelse i Turkiet med de mest överkomliga priserna, de mest framgångsrika behandlingarna och service av hög standard; vårt dedikerade team ser fram emot att träffa dig och inleda din viktminskningsresa.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.