Gastrisk Botox

Gastrisk botox är en icke-kirurgisk endoskopisk viktminskningsbehandling som drar nytta av botulinumbotox för att uppnå en långvarig känsla av fyllighet och för att stödja viktminskningen. Gastrisk botox utförs med en injektion för att säkert öka mättnaden och därmed minska mängden matkonsumtion och viktökning.

Fetma är ett betydande problem för en stor andel människor som minskar livskvaliteten, begränsar de fysiska förmågorna och orsakar olika medicinska tillstånd. Gastrisk botox är en avancerad och smidig teknik som ger fantastiska resultat. Magbotox i Turkiet är en av de vanligaste typerna av malabsorptiva ingrepp.

Gastric botoxpriser i Turkiet, bra erbjudande från Mono Clinic för gastrisk botoxoperationer! Kontakta oss för gratis diagnos. Boende och alla överföringar ingår.

Magen ska vara okänslig före ingreppet och därför behandlas patienter först för magproblem. Därefter kan behandlingen utföras. När det används tillsammans med Botox i magen neutraliseras magnerver och muskler i 4 till 6 månader, vilket minskar aptiten och håller näringsämnena längre i magen. Behandlingen är smärtfri och utförs på cirka 8 till 10 minuter med hög komfort.

gastric botox turkey
gastric bypass surgery
gastric botox in turkey
gastric botox cost

Vem är en lämplig kandidat för magbotox?
Patienter som lider av övervikt,
Vem kan inte gå ner i vikt med dieter eller övningar,
Vem behöver en stödjande behandling för att göra viktminskningsprocessen enklare,
Som inte är bekväma med kirurgiska behandlingar,
Vem som inte har något störande medicinskt tillstånd är lämpliga kandidater för gastrisk botoxprocedur.
Hur går gastrisk Botox-proceduren?
Gastric Botox-samråd

Gastrisk botoxprocedur börjar med ett detaljerat samråd; i denna process är det mycket viktigt att förstå och utvärdera patienternas behov och förväntningar. Nuvarande medicinska tillstånd, tidigare sjukdomar och operationer och BMI-värdet undersöks noggrant för de säkraste och mest framgångsrika procedurerna.

Gastrisk Botox-operation

Operationen utförs under lokalbedövning och därmed känner patienterna ingen smärta och obehag.

Under proceduren injiceras botulinumbotox i de specifika delarna av magväggen med endoskopiska tekniker för att minska musklernas aktivitet och få en långvarig mättnad. Proceduren tar cirka 15-20 minuter; det kräver ingen sjukhusvistelse och patienter kan komma tillbaka till sina dagliga rutiner på mycket kort tid efter ingreppet.

Återhämtning efter magbotox

Förfarandet kräver ingen skärning, snitt eller stygn och därför är återhämtningsprocessen av gastrisk botox mycket bekväm och enkel. patienter kan komma tillbaka till sin dagliga rutin på kort tid. Det rekommenderas att undvika rökning och alkohol under den första veckan efter operationen.

Den viktigaste punkten för gastrisk botoxåterhämtning är den näringsplan som patienterna måste följa efter operationen. gastrisk botox måste stödjas med lämplig näringsplan och övningar för att uppnå bästa resultat. Effekten av botox är tillfällig och minskar gradvis och försvinner inom 6 månader; det kan upprepas efter 6 månader om patienten behöver ytterligare stöd för viktminskning för att uppnå den riktade vikten. Patienter bör komma ihåg att deras ansträngningar är mycket viktiga med denna behandling.

Gastric Botox-kostnader

Gastrisk botoxbehandlingar är mycket populära i Turkiet för internationella patienter som erbjuder kvalitativa och effektiva operationer utförda av högt kvalificerade och erfarna kirurger, med exklusiva faciliteter och tjänster och mycket överkomliga kostnader. Gastrisk botoxpris kan variera beroende på de inkluderade tjänsterna och den individuella behandlingsplanen. under alla förhållanden erbjuder Turkiet dock mycket billigare behandlingspriser än många länder i Europa, Storbritannien och USA. Kontakta oss om du vill ta reda på magsbotoxkostnader i mono fetma kirurgi.

Nyckelfakta

Förfarande: Botox-injektion i magen för att uppnå långvarig mättnadskänsla
Längd: 15-20 minuter
Sjukhusvistelse: Ingen sjukhusvistelse
Återhämtningstid: Strax efter proceduren
Anestesi: lokalbedövning

Vanliga frågor

Kan gastrisk botox behandla alla nivåer av fetma?

Nej, patienter som är över 40 BMI-värde är inte lämpliga kandidater för gastrisk botox; den ideala gruppen patienter för gastrisk botox är vanligtvis de mellan 27-35 BMI-värde.

Hur mycket vikt kan jag gå ner med gastrisk botox?

Genomsnittlig viktminskning med gastrisk botox är cirka 10-20 kg .; Men med kraftfulla och stadiga närings- och träningsplaner kan patienter gå ner i vikt upp till 30 kg.

Är gastrisk botoxeffekt permanent?

Gastrisk botoxeffekt varar till 6 månader. Med en lämplig diet och träningsplan är denna varaktighet tillräcklig för att uppnå goda resultat, men behandlingen kan upprepas om ytterligare effekt önskas.

Är gastrisk botox ensam för att gå ner i vikt?

Gastrisk botox bör stödjas med en ordentlig näringsplan och övningar för att ge önskade resultat; operationen bör föredras av de som är redo gör sig själva.

När börjar viktminskningen?

Känslan av långvarig mättnad börjar några dagar efter operationen; viktminskning börjar om cirka 4 veckor.

För ytterligare information om gastrisk botox och en detaljerad online-konsultation, vänligen kontakta Mono Obesity Surgery; dedikerade medicinska konsulter ser fram emot att hjälpa dig med dina frågor.

Detaljerad information och ett professionellt online-samråd om gastrisk botox Turkiet behandlingar, återhämtning och gastrisk botox Turkiet kostnader i mono fetma kirurgi.

Recensioner

Från det ögonblick du går in på kliniken inser du att det kommer att vara bra för dig. Att hälsas med leende ansikten är bra för ditt syfte att vara där. Läkaren är en mycket bra läkare som enkelt kan svara på alla dina frågor och förstå dina bekymmer. Jag fattade ett beslut genom att förlita mig på hjärnans upplevelse, som jag inte vågade undersöka i flera år och inte vågade tappa botox. 10 kilo på en och en halv månad utan att känna sig hungrig alls.
gastric botox turkey
Alexandre Hammel
Gastric botox patient
Hej, jag fick magbotox den 27 november och nu är jag i den vikt jag vill, jag gillar kliniken, vänlig service, jag rekommenderar.
gastric botox cost
Clarance Domber
Gastric botox patient
Jag tappade 22 kilo med magbotox är fantastiskt. tack så mycket.
gastric botox reviews uk
Samuel Kent
Gastric botox patient
online free support

Vanliga frågor

gastric botox prices

Magbotox är ett förfarande som utförs under sedering, genom injektion av Botulinumtoxin (botox) i magen genom endoskopi.

Det syftar till att tillfälligt passivera nerverna och musklerna som påverkar aptiten och hungern i magen. Varaktigheten av mättnadskänslan ökar tack vare magmusklerna som har varit ineffektiva.

Människor vars kroppsmassindex är mindre än 40 och som vill gå ner i vikt utan kirurgi kan ha magbotox.

Botox-substans har inga kända farliga biverkningar. Magbotox appliceras inte på personer med muskelsjukdomar och som kan ha allergiska reaktioner mot botox. Människor som har sjukdomar som gastrit och sår kan få botoxprocedurer i magen efter behandling av dessa sjukdomar.

De största fördelarna med magbotox är att det är ett icke-kirurgiskt ingrepp, det utförs på mycket kort tid och patienten kan återgå till det dagliga livet omedelbart.

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.