Bariatrisk kirurgi i Turkiet / fetma kirurgi i Turkiet

Priserna på fetmaoperationer i Turkiet är de mest överkomliga behandlingspriserna runt om i världen.

Fetma kirurgi i Turkiet

Turkiet är ett mycket populärt land för medicinsk turism. fetmaoperationer är en av de mest föredragna medicinska procedurerna i Turkiet av internationella patienter på grund av många olika faktorer som leder till ett fördelaktigt, kvalitetssäkert och säkert förfarande.
gastric sleeve doctors

Vilka viktminskningsoperationer utförs i Turkiet?

Det finns många typer av viktminskningskirurgi för dem som vill uppnå sin målvikt för en bättre livskvalitet; alla typer av viktminskningskirurgi och tekniker utförs med framgång i Turkiet.

I mono fetma kirurgi utför vi magsäck, gastrisk bypass, magbotox, viktminskningsprocedurer för magballong för att uppnå de bästa och mest hediga resultaten. All dagens tekniska och medicinska utveckling är framgångsrikt anpassad till procedurerna för att hålla säkerheten och framgångsgraden på maximal nivå.

Att vara ett av de mest populära länderna för viktminskningsoperationer erbjuder Turkiet viktminskningsbehandlingar i världsklass.

Tjänster och efterbehandling av viktminskningskirurgi i Turkiet

En av de största anledningarna till att internationella patienter väljer Turkiet för sina fetmaprocedurer är de högkvalitativa och exklusiva tjänsterna och eftervården de får under behandlingsresan.

Fetmaoperationer erbjuds vanligtvis i paketpriser i Turkiet; dessa paket innehåller alla tjänster och eftervårdspatienter kan behöva under och efter viktminskning. Dessa paketdetaljer är vanligtvis boende, transfer från flygplatsen och innerstaden, måltider, konsultationer före operationen, post-op ansikte mot ansikte och online-kontroller, flerspråkig personlig assistent tillgänglig 24/7, nödvändiga mediciner och post-op-näringsplaner .

Inkluderande och kvaliteten på paketerbjudanden för viktminskning kan variera i olika kliniker. Mono fetma kirurgi ger patienter allomfattande och mycket högkvalitativa pakettjänster för att uppnå de smidigaste och mest bekväma behandlingsresorna. Även om eftervårdstjänster vanligtvis inte ingår i priset i många andra länder, är det en av de viktigaste sakerna varför internationella patienter väljer Turkiet för sin viktminskningsoperation.

Trevlig semester i ett vackert land tillsammans med fetmaoperationen

Turkiet ligger på sjätte plats på listan över mest besökta turistmål runt om i världen; landet har många naturliga platser värda att se, historiska platser och museer, kuststäder för att njuta av solen, se och sand. Förutom en bra behandlingsupplevelse erbjuder Turkiet en möjlighet att ha en trevlig semester i en vacker miljö för patienterna.

Patienter med mono fetma kirurgi är mycket glada över att njuta av sin behandlingsresa i ett vackert land med varje detalj på sin resa arrangerad av ett erfaret och dedikerat team. Med de mest överkomliga behandlingspriserna och semesterliknande behandlingsresor är fetmaoperationer i Turkiet mycket fördelaktiga och tilltalande för internationella patienter.

Prisvärda priser för fetmaoperationer i Turkiet

Priserna på fetmaoperationer i Turkiet är de mest överkomliga behandlingspriserna runt om i världen.

Det finns många anledningar till att behandlingspriserna är mycket billiga i Turkiet. en av dem är låg arbetskraftskostnad. I Turkiet är arbetskraftskostnaderna mycket lägre än i många andra länder och detta påverkar nära priserna för medicinsk behandling för att vara mycket låga för internationella patienter.

En annan anledning är den låga kostnaden för vardagen; eftersom paketdetaljerna för behandlingarna påverkas mycket av denna faktor, är låg daglig kostnad också mycket avgörande för att behandlingspriserna ska vara mycket billiga.

Genom att lägga till dessa till valutaskillnaderna och dra nytta av de lokala leverantörerna för att minska fraktkostnaderna för medicinsk utrustning kan Turkiet erbjuda internationella patienter de mest prisvärda priserna på viktminskningskirurgi utan att kompromissa med kvalitetsstandarderna.

Efterfrågan på viktminskningsoperationer i Turkiet verkar öka ännu mer i framtiden. landets medicinska praxis fortsätter att utveckla och uppdatera sig i enlighet med dagens behov och förväntningar för att ge de bästa behandlingarna och tjänsterna till bästa pris.

weight loss surgeries
how much is a gastric sleeve
gastric sleeve surgery

Din vikt är viktig!
Fetma anses vara ett av de viktigaste hälsoproblemen i utvecklade länder och utvecklingsländer. Fetma kirurgi i Turkiet; Fetma är det tillstånd där överdriven fettvävnadshastighet i kroppen överstiger den önskade nivån. Över 25% av kroppsvikt hos män och över 30% av kroppsvikt hos kvinnor avser närvaron av fetma.
Fetma är ett medicinskt tillstånd som uppstår när en person bär övervikt eller kroppsfett som kan påverka deras hälsa. En läkare kan diagnostisera med hjälp av patientens vikt och höjdberäkning.

Body mass index (BMI) är ett verktyg som läkare använder för att bedöma om en person har en lämplig vikt för sin ålder, kön och längd. Mätningen kombinerar höjd och vikt.

Ett BMI mellan 25 och 29,9 indikerar att en person bär övervikt. Ett BMI på minst 30 antyder att en person kan ha fetma

Om en person har fetma och övervikt kan detta öka risken för metaboliskt syndrom och leda till diabetes mellitus, högt blodtryck, härdsjukdom och kosmetiska problem.

Att bibehålla en hälsosam vikt eller gå ner i kost och motion är ett sätt att förebygga eller minska fetma. I vissa fall kan en person behöva operation.

Många faktorer spelar en roll i förekomsten av fetma problem. Att nämna dessa kort; Superalimentation och fel näringsvanor Otillräcklig fysisk aktivitet

Ålder
Kön
Utbildningsnivå
Livs kvalitet
Ekonomisk situation
Hormonella och metaboliska faktorer
Genetiska faktorer
Psykologiska problem
Ofta använda lågenergidieter
Rökning och alkoholkonsumtion
Användning av flera läkemedel som antidepressiva medel
Paritet och intervall mellan leveranser

Sådana faktorer orsakar fetma problem. Även om dessa situationer orsakar fetma, finns det också hälsoproblem som orsakas av fetma. Många sjukdomar finns hos överviktiga personer som är sekundära till fetma. Dessa är:

Insulinresistens
Diabetes typ 2
Högt blodtryck
Metaboliskt syndrom
Gallblåsans sjukdomar
Flera typer av cancer
Artros
Stroke
Sömnapné
Hepatosteatos
Hirsutism
Ökade risker vid kirurgiska ingrepp
Mentala problem
Astma
Kranskärlssjukdom
Ökning av kolesterol i blodet
Andningssvårigheter
Graviditetskomplikationer
Menstruationsstörningar,
Hud- och svampinfektioner
Muskuloskeletala systemproblem

Minska din vikt, gör ditt liv lättare!

Fetma kirurgi i Turkiet

Hur behandlas fetma som orsakar många allvarliga hälsoproblem?

Om metoderna för behandling av fetma förklaras i 5 grupper;

Medicinsk näring (diet) terapi i fetma

Det beredda dietprogrammet måste vara personligt. Målet med dietterapi är att minska kroppsfettavlagringar genom att skapa en energiklyfta.

Dessutom i kosten måste minskning av fettavlagringar uppnås utan att orsaka cellförlust i muskler och vitala organ, medan vitamin-, mineral- och elektrolytförlust också måste förhindras.

Träningsterapi vid fetma

Träningsterapi startas efter att hjärtat och andningen har kontrollerats. I tidigare steg utförs träningsterapi måttligt som 30-45 minuter, 3 till 5 dagar per vecka. Fysisk aktivitet startas med enkla övningar och den ökar gradvis.

Farmakologisk behandling vid fetma

Stödjande läkemedel vid behandling av fetma är verkligen inte lämpliga för alla patienter. Sådan medicinering ska användas under råd och kontroll av en läkare.

Vad är den kirurgiska behandlingen ”Överviktkirurgi”, vårt främsta problem?

Fetma är inte ett hälsoproblem som bara kan tas under kontroll med dietprogram, övningar eller läkemedelsbehandling. Med dessa behandlingsmetoder är det möjligt att återfå den förlorade vikten, eller med andra ord, inte att behålla den förlorade vikten. Den mest effektiva metoden vid behandling av fetma är fetmaoperationer. Kort för att utesluta fetma problem via kirurgiskt ingrepp.

Överviktkirurgi står i princip på två principer. Syftet med fetmaoperationer är; för att minska magsäckens volym och / eller ”malabsorption”, vilket innebär att förhindra absorptionen av näring. Fetmaoperationer kan överklagas om fetma varar mer än 5 år och om patienten är 20 till 60 år gammal.

Kirurgiska ingrepp för patienter med övervikt för att gå ner i vikt kallas fetma eller bariatrisk kirurgi, som härstammar från ordet ”baros”, vilket betyder vikt på forntida grekiska.

Resultaten av fetmaoperationer, som numera är en av de gradvis spridande metoderna, är mer framgångsrika jämfört med andra metoder. Viktminskning från kirurgiskt ingrepp minskar dödligheten avsevärt. Den största fördelen med det är att det minskar fetma-relaterade sjukdomar.

Det finns också situationer som är olämpliga för fetmaoperationer. Dessa är:

Kontraindikationer

Allvarlig ätstörning
Ihållande fetma med överdriven användning av alkohol
Allvarliga systemiska sjukdomar
Sjukdomar som påverkar övre matsmältningskanalen
Krav på regelbunden användning av antiinflammatoriska läkemedel

Metoder som används vid fetmaoperationer;

Ärm Gastrektomi kostar i

n kalkon

Denna operation är känd som rörmagsoperation. I den här metoden extraheras ett visst segment av magen kirurgiskt och en rörformad mage lämnas. Det ger viktminskning bara genom att minska mängden näring.

Gastrisk by-pass-operationer i Turkiet

Operationer som minskar näringsintaget och absorptionen av näring kallas gastrisk by-pass-operation. I detta kirurgiska ingrepp minskar magen och en del av tunntarmen deaktiveras när det gäller matsmältning och absorption. Klassisk by-pass-operation, som vi kallar RYGB, är den operation som mest minskar magen. Absorptionsstyrningsnivån är nästan noll.

Duodenal Switch Surgery i Turkiet

Det är den äldsta och starkaste fetmaoperationen som ger och upprätthåller viktminskning på längst sikt. Ingen livslång diet används och näring är obegränsad. Denna effekt är beroende av absorptionskontrollen.

LIVSLÄNGT INTENSIV VITAMIN OCH MINERALSTÖD ÄR absolut nödvändigt.

Även om det inte finns någon standard för vilken kirurgisk metod som ska användas för vilken fetma, är många faktorer som patientens ålder, kön, BMI, näringsvanor som orsakade överdriven vikt, fettfördelning, ytterligare hälsoproblem och objektiv viktminskning, lek en roll i detta beslut.

BARIATRISK KIRURGI I TURKIET

Bariatriska kirurgiska ingrepp orsakar viktminskning genom att begränsa mängden mat som magen kan hålla, orsaka malabsorption av näringsämnen, eller genom en kombination av både gastrisk begränsning och malabsorption. Bariatriska ingrepp orsakar också ofta hormonella förändringar. De flesta viktminskningsoperationer idag utförs med minimalt invasiva tekniker (laparoskopisk kirurgi).

De vanligaste bariatriska kirurgiska procedurerna är gastrisk bypass, ärm gastrektomi, justerbart magband och biliopankreatisk avledning med duodenal switch. Varje operation har sina egna fördelar och nackdelar.

ÄRM GASTREKTOMI I TURKIET

Gastrisk ärmprocedur, även känd som ärm gastrektomi, innebär kirurgisk avlägsnande av en del av magen. Denna procedur är permanent och avser att leda till drastisk viktminskning hos personer som lider av sjuklig fetma.

Under magsäcksproceduren skärs den vänstra sidan av magen och storleken minskas till bara 25 procent av sin ursprungliga storlek. Den resulterande magen ser ut som en bananliknande ”ärm”.

Den resulterande vertikala magsäcken begränsar intaget av mat på grund av minskad produktion av gastriska enzymer och matsmältningsjuicer. Du kan känna dig mätt efter att ha ätit små mängder mat. Detta är också känt som ett ”restriktivt förfarande” eftersom det begränsar mängden mat du kan konsumera åt gången. Denna procedur utförs laparoskopiskt och är irreversibel till sin natur.

FAQ för Sleeve Gastrectomy

F. Bör jag behöva bibehålla kosten även efter vertikal gastrektomi?

A. Ja, du måste hålla kost och fysisk aktivitet enligt instruktionerna från din nutritionist och vårdgivare för att uppnå viktminskning.

F. Hur många dagar tar det att gå ner i vikt?

Svar: Det beror helt på din diet och den fysiska aktivitet du upprätthåller. Du kommer att gå ner i vikt gradvis. Du kan ta 2 till 3 år beroende på vilken viktminskning som krävs.

F. Hur länge ska jag stanna på sjukhuset efter vertikal gastrektomi?

A. Du kan behöva stanna 1 eller 2 nätter på sjukhuset efter vertikal gastrektomi.

F. När kan jag gå tillbaka till jobbet?

A. Du kan gå till jobbet 2-3 veckor beroende på vilken typ av arbete du utför. Om ditt arbete inkluderar att lyfta tunga föremål, bör du vänta lite mer tid.

F. Får jag ärr i buken efter operationen?

A. Du kommer att ha mycket fina ärr i buken.

F: Kan någon genomgå magsäckprocedurer?

A. Gastrisk ärmkirurgi rekommenderas inte för patienter med följande tillstånd:

Lungstörningar

Begränsad rörlighet

Psykiska störningar

Drogmissbruk

Endokrina störningar

Psykologisk instabilitet

MAGSÄCKSOPERATION

Gastric bypass, även känd som Roux-en-Y Gastric Bypass, är ett av de mest populära alternativen för viktminskning under vilken magsäckens storlek minskar. Den minskade magsäcken möjliggör minskad konsumtion av mat av patienten, vilket i sin tur leder till gradvis viktminskning. Av alla bariatriska ingrepp är gastrisk bypass det mest föredragna alternativet för viktminskning på grund av den större möjligheten till positiva resultat. Dessutom finns det inga större biverkningar av gastrisk bypass.

Vanliga frågor om gastrisk bypass

F. Är gastrisk bypassoperation reversibel?

A. Återföring av proceduren är möjlig, men det rekommenderas sällan.

F. Kan operationen upprepas?

A. Gastrisk bypass kan upprepas hos vissa patienter. Men det är inte att föredra på grund av risken för ärrbildning. Många patienter föredrar andra alternativ för viktminskning snarare än att välja en andra gastrisk bypassoperation.

F: Kommer operationen att bota diabetes eller fetma-relaterade sjukdomar?

A. Sjukdomarna kommer inte att vändas på grund av enbart operationen. Men gastrisk bypas

s operation hjälper definitivt till att minska effekten av fetma-relaterad sjukdom och kan förbättra patientens tillstånd avsevärt om en strikt diet och träningsrutin följs.

F. Vad ska man göra om patienten utvecklar överflödig hud på grund av viktminskning?

A. En betydande mängd viktminskning kan leda till överflödig hud som stramar åt under en tidsperiod. Överflödig hud kan också avlägsnas eller dras åt med hjälp av plastikkirurgi.

GASTRISK BALLON I TURKIET

Det är en mjuk intragastrisk anordning som fylls med en saltlösning och sedan placeras i magen. Det fyller en del av magen som gör att en person känner sig mindre hungrig. Detta i sin tur gör det möjligt för dem att äta mindre portioner medan de fortfarande upplever känslan av att vara fulla. För framgångsrik viktminskning kommer vi att ge dig en anpassad viktminskningsplan som inkluderar träning och diet före, under och efter den period då magballongen är på plats.

FAQ – Spinal Fusion Surgery

Hur sätts ballongen in?

Förfarandet är minimalt invasivt och kräver ingen operation. Du får ett lätt lugnande medel. Läkaren sätter in ett gastroskop (endoskopisk kamera) genom matstrupen och in i magen.

Den tömda magballongen placeras sedan i magen. Den är fylld med en saltlösning som är steril genom ett litet påfyllningsrör som är fäst vid ballongen.

När ballongen har fyllts av tas röret bort genom ett försiktigt drag i den yttre änden och ballongen lämnas kvar i magen. Denna procedur varar vanligtvis i ungefär en halvtimme.

kostnad viktminskning maghylsa

Hur tas ballongen bort?

Avlägsnande av gastrisk ballong tar ungefär en halvtimme.

Det handlar om att ta bort saltlösningen och sedan ballongen.

Du måste följa samma riktlinjer som när du sätter in ballongen.

Det avlägsnas genom matstrupen.

Läkaren sätter in en kateter i magen genom munnen för att punktera ballongen.

När ballongen har blivit tömd fattas den och tas bort.

Förberedelse för förfarandet

Eftersom du kommer att bedövas måste du ordna transport från sjukhuset. Du bör inte ta några vätskor 12 timmar före ingreppet och ingen mat i 24 timmar före ingreppet.

Fördelar med en gastrisk ballong

Nonsurgical: Den vanligaste fördelen med magsäcken är att den är nonsurgical. Det är också perfekt för personer som vill gå ner i vikt men inte kvalificerar sig för viktminskningskirurgi.

Tillfällig: En magballong kan tas bort när målet har uppnåtts. Det orsakar inte heller permanenta förändringar i kroppen.

Hur länge kommer ballongen att stanna i magen?

Gastrisk ballong placeras vanligtvis i magen under en period av sex månader.

Om din läkare rekommenderar att du använder ballongen under en längre period än 6 månader, kan du ha en ballong som kan stanna i 12 månader.

Vad händer om gastrisk ballong tappar spontant?

Ett färgat färgämne kallat Methylen Blue placeras inuti ballongen för att identifiera eventuellt läckage eller deflation.

Om det finns tömning eller läckage ändras din urinfärg till grön.

Om detta händer bör du omedelbart kontakta en läkare för att ta bort ballongen.

[yasr_overall_rating size = ”medium”] [yasr_visitor_votes size = ”medium”]

Gratis konsultation

Copyright © 2021 Mono Obesity Clinic. All rights reserved.. All rights reserved.